Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Bevezetés

A Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences az első olyan egyetem, amely a márka gondolkodására összpontosít világszerte. A tudományos módszereket a gyakorlati projektekkel és az erős eurázsiai összpontosítással kombináljuk. Az innovátorokat és a jövő problémamegoldóit formáljuk nemcsak a márkaépítés naprakész ismereteinek közvetítésével, hanem erős személyiségek fejlesztésével is.

A Brand University-ben kis csoportokban és kreatív légkörben fog tanulni, gondosan kiválasztott nemzetközi hallgatókkal együtt, akik ugyanolyan motiváltak és szenvedélyesek, mint te. A nemzetközi szakértők hálózata elkíséri Önt az utadon, és felkészíti Önt a nemzetközi karrierre.

A vezető márkanév és a jól működő ügynökségek alig várják az új tehetségeket és a friss ötleteket. Meghívják a BU hallgatóit, hogy működjenek együtt projektekben. Ez lehetővé teszi a megszerzett készségek alkalmazását, a valódi problémák megoldását és a karrierjéhez szükséges értékes kapcsolatok létrehozását.

Tanulmány Hamburgban, a márkák német fővárosában

Hamburg Németország második legnagyobb városa, nyitottsága híres. A városban a legnagyobb kreatív iparágakból származó vállalkozások koncentrálódnak Németországban. Élénk alapítói közösség, fejlett támogatási rendszer az induló vállalkozások, a nagyvállalatok számára, valamint a Facebook és a Google fiókjai itt vannak otthon.

Az Elba folyó partján fekvő Hamburg Európa egyik legszebb városa , valamint fontos kulturális központ, ahol az élet minden más, mint unalmas. A The Economist rangsorában rendszeresen felveszi Hamburgot a világ legélhetőbb városának tíz legjobbjába - jöjjön, nézd meg magad.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A Brand University rendszeresen kínál részösztöndíjakat a Brand Innovation MA tanulmányi programjához

Az aktuális feltételekről bővebben az intézet honlapján tájékozódhat.

Campus élet és felszereltség

  • A Nemzetközi Iroda támogatást nyújt a világ minden tájáról érkező hallgatóknak és jelentkezőknek;
  • Hozzáférhet a márkaépítéssel kapcsolatos aktuális kutatási irodalomhoz az egyetemi könyvtárban, és használhatja a kiterjedt e-könyvtárat, amikor és ahol szüksége van rá;
  • Legyen része a Hamburgi Egyetemi Sporthálózatnak, amely sportágak széles választékát kínálja szerte a városban.

Hamburg Németország második legnagyobb városa, és nyitottságáról híres. Az Elba folyó partján fekszik, Európa egyik legszebb városa, valamint egy fontos kulturális központ, ahol az élet minden, csak nem unalmas. A metropoliszt rendszeresen besorolják Németország legélhetőbb városai közé – jöjjön el és győződjön meg Ön is!

Helyszínek

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Kérdések