Keystone logo
Brand University of Applied Sciences MA márkastratégiában
Brand University of Applied Sciences

MA márkastratégiában

Hamburg, Németország

3 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 14 500 *

Az egyetemen

* EU hallgatók: 16 910 EUR. Nem EU-s hallgatók: 21 670 EUR

Bevezetés

A márkastratégia mesterkurzusunkban , amely a digitális márkaépítésre összpontosít, megtanulja új technológiák és eszközök használatát termékek és innovatív márkák létrehozásához a digitális korban.

Az állandó változások idején élünk. Ezért van az innováció a tanulmányok középpontjában. Meg fogjuk tanítani a módszereket és a technikákat, amelyek segítenek megtalálni az innovatív megoldásokat, izgalmas termékeket fejleszteni és elérni a célközönséget.

Kis csoportokban és kreatív légkörben megismerkedhet a technológiákkal és eszközökkel, amelyekkel érdemes, erős márkákat fejleszteni a digitális tájban.

Szoros kapcsolatok a gyakorlathoz

A karrierünk elindításához együttműködünk a vezető márka cégekkel és a létrehozott ügynökségekkel. Tanulmányai során nagy nemzetközi cégek valós projektjein dolgozol, felkészítve Önt a márka-ipar stratégiai feladataira. Javítsa kreativitását, innovatív gondolkodását és csapatmunka készségeit, és bővítse szakmai hálózatát.

Elkötelezett professzoraink nemzetközi szinten tapasztaltak, mint sikeres stratégák, tanácsadók, tervezők, alapítók és vezetők. Kínával való kapcsolatunknak köszönhetően egyedülálló esélye lesz arra, hogy megismerje a nyugati és a keleti perspektívákat a márka-gondolkodásról és a marketingről.

Miért Brand University of Applied Sciences ?

Brand University of Applied Sciences az első olyan egyetem, amely a márka gondolkodására összpontosít világszerte. A tudományos módszereket a gyakorlati projektekkel és az erős eurázsiai összpontosítással kombináljuk. Az innovátorokat és a jövő problémamegoldóit formáljuk nemcsak a márkaépítés naprakész ismereteinek közvetítésével, hanem erős személyiségek fejlesztésével is.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések