Keystone logo
Brand University of Applied Sciences MA márkavállalkozásból
Brand University of Applied Sciences

MA márkavállalkozásból

Hamburg, Németország

3 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 14 500 *

Az egyetemen

* EU-s diákok: 16 910 €. EU-n kívüli diákok: 21 670 euró

Bevezetés

A Márkastratégia mesterkurzusunkban, amely a márkavállalkozásra fókuszál, mindent megtanul, amire szüksége van egy sikeres cég alapításához, vagy tanácsot ad másoknak, hogyan tegye ezt.

A digitális változások és innovációk megértése, fenntartható üzleti stratégiák kidolgozása, hosszú távú növekedés biztosítása – ezek a készségek felbecsülhetetlen értékűek. Tanulmányaid során megtanulod, hogyan néznek ki a nagyszerű üzleti ötletek, és hogyan lehet ezekből céget létrehozni. Felfedezheti a különböző üzleti modelleket és a startup finanszírozásának módjait, megtanulja megérteni a pénzügyi sikermutatókat, és agilis termékfejlesztési technikákat alkalmazni.

Az innováció a tanulmányai középpontjában áll. Elmerülhet az olyan új technológiákban, mint az AI, a VR, az AR, a Blockchain vagy a Big Data, értékes információkat kaphat a növekedési hackelés terén, és mindent megtudhat a márkapozicionálásról, mivel a márkagondolkodás minden vállalkozást érint.

Szoros linkek a gyakorlathoz

Karrierjének beindítása érdekében együttműködünk startupokkal, vezető márkavállalatokkal és bejáratott ügynökségekkel. Tanulmányaid során nemzetközi nagyvállalatok valós projektjein fogsz dolgozni, felkészítve az üzletfejlesztő stratégiai és kreatív feladataira. Javítsa kreativitását és elemző gondolkodását, és bővítse szakmai hálózatát.

Elkötelezett professzoraink nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, mint sikeres stratégák, tanácsadók, tervezők, alapítók és vezetők. Kínával való kapcsolatunknak köszönhetően egyedülálló esélye lesz megismerni a nyugati és a keleti perspektívákat a márkagondolkodásról és az üzletről.

Miért Brand University of Applied Sciences?

Brand University of Applied Sciences az első egyetem a világon, amely a márkagondolkodásra összpontosít. A tudományos módszereket gyakorlati projektekkel és erős eurázsiai fókuszlal kombináljuk. A jövő újítóit és problémamegoldóit formáljuk meg, nemcsak a márkaépítéssel kapcsolatos naprakész ismeretek közvetítésével, hanem erős személyiségek kialakításával is.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések