Keystone logo
Brand University of Applied Sciences MA tervezési innovációból
Brand University of Applied Sciences

MA tervezési innovációból

Hamburg, Németország

3 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 14 500 *

Az egyetemen

* EU-s diákok: 16 910 €. EU-n kívüli diákok: 21 670 euró

Bevezetés

A Design Innovációra fókuszáló Márkainnováció mesterkurzusunkban megtudhatja, hogyan fejlesszen ki digitális innovációkat és hogyan alkalmazzon bomlasztó technológiákat izgalmas termékek és szolgáltatások létrehozása érdekében.

A kreatív elmékre és a digitális problémamegoldókra nagy a kereslet, különösen akkor, ha tudják, hogyan kell új technológiákat alkalmazni valami értelmes létrehozásához. Megtanítjuk Önnek azokat a módszereket és technikákat, amelyek segítségével innovatív megoldásokat hozhat létre és megértheti a modern digitális felhasználót.

Szakemberekkel együtt digitális világokat hoz létre, felhasználói utakat és prototípusokat fejleszt, valamint saját alkalmazásait AR és VR számára. Nagy adattal fogsz dolgozni, és megismerkedhetsz a kreatív koncepciókkal, történetmeséléssel és UX-gondolkodással. Kis csoportokban és kreatív légkörben sajátíthatja el a valóban innovatív tervezéshez szükséges készségeket.

Szoros linkek a gyakorlathoz

Karrierjének beindítása érdekében vezető márkavállalatokkal és elismert ügynökségekkel működünk együtt. Tanulmányai során jelentős nemzetközi nagyvállalatok valós projektjein fog dolgozni, felkészítve Önt a nemzetközi márka- és designipar stratégiai és kreatív feladataira. Javítsa kreativitását, innovatív gondolkodását és csapatmunka készségeit, és bővítse szakmai hálózatát.

Elkötelezett professzoraink nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, mint sikeres stratégák, tanácsadók, tervezők, alapítók és vezetők. Kínával való kapcsolatunknak köszönhetően egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy megismerje a nyugati és keleti perspektívákat a márkagondolkodásról és a kreatív iparban való üzletelésről.

Miért a Brand University of Applied Scienes?

Brand University of Applied Sciences az első egyetem a világon, amely a márkagondolkodásra összpontosít. A tudományos módszereket gyakorlati projektekkel és erős eurázsiai fókuszlal kombináljuk. A jövő újítóit, kreatív elméit és problémamegoldóit formáljuk meg, nemcsak a márkaépítésről szóló naprakész ismeretek közvetítésével, hanem erős személyiségek kialakításával is.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések