Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Bevezetés

Caldwell Egyetem egy non-profit katolikus egyetem alapította 1939-ben. Ihlette Szent Domonkos és a katolikus örökség, ez teszi a különbséget az életében, a diákok, és előkészíti őket a bölcsészettudományi és a szakmai tanulmányok kritikusan gondolkodni, folytassa az igazság, és hozzájárulhat egy igazságos társadalom.

fontosság

Abban Caldwell Egyetem, mi nem hiszünk busywork. Minden a mi online programok kényelmes és olcsó. Ezek keverednek kutatás valós alkalmazás. Keresztül értelmes együttműködés és a projektek, mi az Ön ismeretek és készségek újonnan finomított, amit azonnal alkalmazni. Holisztikus támogatás Ahogyan értékes része az online közösség, dedikált kar támogatni fogja az Ön számára. Megmutatjuk, egy mély elkötelezettség a siker által nyújtott mentori és útmutatást, így a célok elérését. Időben előkészítése

Ezek a napok, a felnőttek, mint te visszatér az iskolába, hogy pénzt keres, hogy a hosszú keresett megbízólevél, és elérjék céljaikat. Online programok célja, hogy kényelmes, rugalmas és megfizethető. Caldwell Egyetem biztosítja a készségek, hogy előre a gyorsan növekvő pályára az ápolási, oktatási és üzleti ágazatok.

National Recognition

Nemrégiben rangsorolva, mint egy Tier 1 intézmény által US News & World Report "Legjobb főiskolák 2015". Ranked # 2 az állam a legjobb State College Online 2016-ban affordablecollegesonline.org

Regionális Akkreditációs

2015 Egyesült Államok Távoktatási Szövetség (USDLA®) Non Profit tagja. Caldwell Egyetem által akkreditált Közép Államok Bizottság Felsőoktatási, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, (267) 284- 5000. Az Online RN a BSN program által akkreditált a Bizottság kollégiumi ápolási Oktatási, egy Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Helyszínek

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Programok

    Kérdések