Keystone logo
California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship Master of Science in Vállalkozás és Innováció
California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

Master of Science in Vállalkozás és Innováció

San Bernardino, Amerikai Egyesült Államok

16 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 396 *

Összekevert

* nem rezidens és nemzetközi hallgatók teljes egység: $396.00 | rezidens diákok 6,01+ egység: 4200,43 USD

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Master of Science in Entrepreneurship and Innovation (MSEI) program célja, hogy az üzleti, műszaki vagy egyéb nem üzleti végzettséggel rendelkező hallgatók számára átfogó oktatást kínáljon, amely felkészíti őket arra, hogy vállalkozói vállalkozásokat vagy új üzleti vállalkozásokat indítsanak nagy szervezetekben.

189166_MSEI-Digital-header.jpg

A program 16-24 hónapos, 30 egységből álló programként épül fel üzleti és nem üzleti szakok számára egyaránt, és elsősorban személyes kurzusokat alkalmaz, de adott esetben integrálja a hibrid oktatást is. A kurzusokon és a tapasztalati tanulási tevékenységeken keresztül a hallgatók megismerkedhetnek a vállalkozás kulcsfontosságú fogalmaival, beleértve a kreativitást és ötletelést, az üzleti koncepciók értékelését és átvilágítását, az üzleti modell kialakítását, az indulási modelleket és a vállalkozói folyamatot, a csapatképzést, az erőforrások felosztását, a tervezési technikákat és indítási stratégiák.

Az Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) szerint a hallgatók egyre inkább specializált posztgraduális programokat keresnek, nem pedig a hagyományos Masters in Business Administration (MBA) képzést. Míg az általános MBA-k tervezése széles körű követelményeket támaszt, és nem ösztönzi egy adott tudományágra összpontosítani, a speciális mesterképzéseket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék és ösztönözzék az ilyen összpontosítást, és az ilyen speciális diplomákat egyre gyakrabban kínálják az üzleti iskolákban szerte az országban. Az MSEI által javasolt program ezt a trendet érinti, és magával ragadó élményt kínál a hallgatóknak a vállalkozói szakirányra összpontosítva. A Kauffman Alapítvány szerint a vállalkozói készség növekszik az Egyesült Államokban, és az Inc. magazin nemrégiben végzett felmérése szerint az Egyesült Államokban jelenleg 27 millió vállalkozó van. Ez azért jelentős, mert az összes dolgozó felnőtt közel egyötödét foglalja magában.

Sikertörténetek:

Rachel Jimenez, CSUSB Entrepreneurship Alumnus - href="https://www.cnbc.com/2022/06/02/how-to-balance-full-time-work-and-a-side-hustle-rachel-jimenez. html

Diáknövekedési lehetőségek és dedikált rendezvények: href="https://entre.csusb.edu/content/students

Mit mond diákunk: href="https://entre.csusb.edu/content/student-perspectives

Belépők

Ideális Diákok

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Program tandíj

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MSc vállalkozói és innovációs menedzsment
    • Guildford, Egyesült Királyság
  • MSc Nemzetközi üzleti és marketing
    • Alesund, Norvégia
  • Master of Science in Business Administration, a szakon üzleti innováció és vállalkozás
    • Lucerne, Svájc