Keystone logo
California Western School of Law

California Western School of Law

California Western School of Law

Bevezetés

California Western School of Law elkötelezett a törvény alkalmazásával az emberi és társadalmi problémák megoldására. Küldetésünk az etikus, kompetens és könyörületes ügyvédek képzése, a sokszínű társadalom képviselője, akik hatékonyan és kreatívan használhatják a törvényt.

Tudatában vagyunk annak, hogy a 21. században a gyors ütemű változás felgyorsul és további problémákat vet fel. Felismerjük továbbá az átfogó észlelést és a részleges valóságot, hogy a jogrendszer és az ügyvédek segítettek a fejlődő társadalmunkkal szembenézni, és nem megoldani a problémákat.

Továbbra is folytatjuk az ügyvédi tevékenységre jól felkészült, diplomás jogászokat, de keresünk olyan kreatív problémamegoldókat is, akik elkötelezettek jogrendszerünk és társadalmunk fejlesztése iránt. Pályakezdőink nem csupán reagálnak a problémákra, hanem előre is látják azokat, és készek innovatív és felelősségteljes megoldásokat kidolgozni ügyfeleik és a szélesebb közösség igényeinek kiszolgálására.

Ezen túlmenően, azáltal, hogy hozzájárul a jogi ösztöndíjakhoz, részt vesz a jogi kérdésekről szóló nyilvános tanácskozásokon, és közösségi jogi oktatási forrásként szolgál, a California Western School of Law jelentős, mérhető módon hozzájárul közösségünk, társadalmunk és világunk problémáinak megoldásához.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • San Diego

    225 Cedar Street, 92101, San Diego

    Programok

    Kérdések