Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Bevezetés

MIÉRT CIT?

Tizenkét év után a tanulmány, a helyes döntést akkor lenne az, hogy beiratkozott a University tanulmányait Canadian Institute of Technology. Itt található a legmagasabb tudományos normák és a tökéletes tanulási környezetet. Fogsz egy élettapasztalat, tanul a szívében egy dinamikus város, mint Tirana. Csatlakozz hozzánk, szeretni fogja CIT.

Tanulás angol

CIT tanít csak angol nyelven, amely további előnyöket külön költség nélkül javítja az angol nyelvtudás, a foglalkoztatás növelése lehetőségeket ország és hozzáférést biztosít a nemzetközi karrierjét.

kanadai Tantervek

CIT nyújt programok alapján a kanadai tantervek és a tanítási szállítjuk alapján a legjobb gyakorlatok kanadai oktatási rendszer, amely felhatalmazza a hallgatókat kreatív, merész, vállalkozói, feltalálói készségek és a szeretet az a tudás.

A Heart of Tirana

CIT található egyik legfontosabb tornyok, Tirana egy sétára a fő város tér, kulturális, szabadidős és történelmi helyek, valamint a központi kormányzati intézmények. Ez a hely teszi az idő az életed, amíg készül magát egy izgalmas karrier.

Tanulás programok

CIT nyújt alap- és mesterképzésben. Programok tanítják alapján bolognai rendszer.

Rugalmas tanulási útvonal

CIT úttörő rugalmas tanulási útvonal, figyelembe véve a változó igényeit az oktatás. Ön képes lesz arra, hogy dolgozni és tanulni, ugyanakkor azzal a lehetőséggel, hogy a teljes classwork bármikor a nap vagy este. Azt is tanulni részmunkaidőben vagy teljes időben, vagy felváltva őket.

Esélye a tanulmány Kanadában vagy az Egyesült Államok

Amellett, hogy a használata a kanadai felsőoktatási rendszer, CIT már dolgozik a Transfer vagy teljes Munkahely megállapodás a kanadai egyetemek. A tanítási rendszer megkönnyíti az akkreditáció a mértéke az Egyesült Államokban és Kanadában.

Nemzetközi és nemzetközileg Művelt akadémiai alkalmazottak

CIT magasan képzett oktatók, amely egyesíti a külföldi és az albán állampolgárok számára a nemzetközi oktatási és a szakmai tapasztalat az osztályokban tanítanak. CIT veszi a személyes megközelítés az oktatás. At CIT diákok és tanárok több mint egy csapat, mind a törekvés a folyamatos és magas szintű ismerete. CIT az előnnyel jár, szoros, gondoskodó kis egyetem atmoszférája mélyreható elméleti irányultságú kutatás.

Jövőkép, küldetés és alapvető célja az intézet

VISION: Kanadai Technológiai Intézet elkötelezett aziránt, hogy a hallgató az oktatási és szakmai etikai szellem, a kritikus gondolkodás, elemző és problémamegoldó készség, a kreativitás, az innováció és a vezetés.

Mission: Kanadai Technológiai Intézet egyike volt azon kevés egyetemek Albánia tanítás angol, elkötelezett, hogy készül a diplomások, akik képesek olyan értékeket, készségeket és tudást, hogy meg kell alakítani az életüket, karrier, és a társadalmak. Hogy ezt, a kanadai Institute of Technology kínál magas színvonalú graduális, posztgraduális és továbbképzési programok, valamint a kutatási tevékenységet, amely kiszolgálja a helyi és regionális igényeket.

kötelezettségvállalások: Kanadai Institute of Technology kifejezi elkötelezettségét a hivatását folytatja a következő célokat:

Ahhoz, hogy kiváló oktatási programok a kiválasztott területeken Ahhoz, hogy vonzzák a képzett Kar és a személyzet, és biztosítja számukra a biztonságos és támogató munkakörnyezet Hogy diplomásokat, akik függetlenek, magabiztos, önálló irányított és tartós ahhoz, személyes céljaikat elérjék. Elkészítéséhez karrier-orientált diplomásokat, akik innovatív, kritikus gondolkodók, és a hosszú élettartam tanulók. Hogy dolgozzon társadalmilag felelős diplomások, akik fogékonyak a változó közösségi igények, és tiszteletben kell tartanunk a nemes helyi és globális értékek. Bemutatni megfelelő támogatása és gondozása a diákok számára. Ahhoz, hogy a tanítási-tanulási környezetet state-of-the-art oktatási intézményben. Kutatás ösztönzésére törekszik, és összekapcsolják őket a közösség és a társadalom igényeit.

Alapvető célja az intézet:

A híd a kanadai oktatás. A híd másik nemzetközileg elismert egyetemek. Egy hatékony tudományos intézmény fejlesztése ügyes és jól diplomások Egy hatékony RDC-központú tudományos intézmény Elfogadása folyamatos fejlesztési stratégia Egy nemzetközileg elismert intézet, a tanulmányi hitelek hasznosítható észak-amerikai felsőoktatási intézmények. Így világszínvonalú oktatást megfizethető Nyújtó oktatás és lebonyolítása RDC magasan képzett oktatók nemzetközileg elismert egyetemek Z adott program megfelel Albánia igényeket. Program előírások és célkitűzések alapján mérhető szakra eredményeket. Hozzájárulás és terjesztésében Albániában és azon túl. Z Továbbképző, beleértve a vállalati képzés, közösségi vezető, és az élethosszig tartó tanulás. Munkavégzés complementariness és együttműködés más egyetemek helyett egészségtelen verseny

Kanadai Institute of Technology (CIT), más néven "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), tulajdonosa a cég CIT - Albánia, amely egy oktatási elsődleges tevékenysége Albániában.

A start-up ez az üzlet Albániában származik aláírt egyetértési nyilatkozat között a vállalat és az Edu Nova konzorcium, egy tapasztalt kanadai konzorcium főiskolák nyújtó intézmény a középfokú és egyetemi szinten. Ezek alapján, a nyitó üzleti Albániában kész volt, és további twining és partnerségi együttműködési formák kanadai működő intézmények a kutatás, a tudomány és az oktatás területein folynak. A 2012. október átfogó együttműködési megállapodást írt alá a CIT és Globe University, USA, amelyeket meg kell testet a tudományos és diákcsere programok, valamint a hallgató átadása és a kölcsönös elismerés programok.

CIT szállít oktatási programok angolul, valamint a tantervek megfelelnek követelményeknek és szabványoknak felsőoktatási USA-ban és Kanadában. Tanítás CIT szállítjuk kényelmes helyiségek és egy magasan képzett oktatók. Az utóbbi áll professzorok diplomát és tanítási tapasztalattal a külföldi és külföldi professzorok és mérnökök, főleg az USA és Kanada, akik tapasztalattal rendelkeznek a fejlesztési és végrehajtása az üzleti és információs technológia.

CIT helyiségek vannak Zayed Center, amelynek székhelye a szívében az albán főváros, Tirana. A központ elegendő és kényelmes helyiségeket a diákok és professzorok. CIT egy teljes felülete 2300 méteres négyzet, ami azt jelenti, 11,9 m2 / diák.

CIT története

Kanadai Institute of Technology állapították november 2011. Kanadai Technológiai Intézet filozófiája kínál, és felkészítsen nagyon minőségi oktatás és képzés révén az albán és az USA / Kanada munkakörnyezet.

A tantervek kizárólag angol nyelven biztosítja CIT kihasználni a legfrissebb oktatási anyagokat, amelyek kielégítik a filozófia felé diákoknak a folytatása az ismeretek és a szakértelem, elengedhetetlen a munkakörülményeket, illetve Albánia és USA / Kanada.

A létesítmény az egyetem származik aláírt egyetértési nyilatkozat között a vállalat és az Edu Nova konzorcium, egy tapasztalt kanadai konzorcium főiskolák nyújtó intézmény a középfokú és egyetemi szinten. Ezek alapján, a nyitás a kanadai Institute of Technology Albániában volt felkészült és további twining és partnerségi együttműködési formák kanadai működő intézmények a kutatás, a tudomány és az oktatás területein folynak.

Az egyetem kezdte meg működését az első évben az engedélyezési és a programok CIT kínált voltak Bachelor programok keretében: School of Business

Üzlet és Ügyvitel Business Administration és Információs Rendszerek

School of Engineering

szoftverfejlesztés ipari mérnökség

On október 2012 Canadian Institute of Technology engedéllyel kínál szakmai és tudományos mester programok:

ipari mérnökség szoftverfejlesztés Üzlet és Ügyvitel

Szintén 2012. október átfogó együttműködési megállapodást írt alá a CIT és Globe University, USA, amelyeket meg kell testet a tudományos és diákcsere programok, valamint a hallgató átadása és a kölcsönös elismerés programok.

CIT, ahogy a teljesítése filozófia szervezett különböző nemzetközi konferenciákon:

A 2012. november CIT szervezett "Technológiai Albán száz évfordulója Függetlenség" On április 2013 CIT szervezett "International Conference on Sustainable Development" A máj 2013 CIT szervezett "Nemzet, nemzetiség, nemzet: Mi a neve"

Helyszínek

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Kérdések