Keystone logo
© ©Canadian University Dubai
Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Bevezetés

Kanadai oktatás Dubai szívében

A Canadian University Dubai (CUD) egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál egy világelső nemzetközi tanterv alapján. A város nyüzsgő üzleti negyedében található CUD egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy első osztályú kanadai oktatást szerezzenek, miközben megtapasztalják Dubai (Egyesült Arab Emírségek) dinamikus életmódját.

A kanadai élet kapuja

Mindegyik akadémiai programunk lehetőséget kínál arra, hogy Dubajban kezdje meg felsőoktatását, majd kredittel átkerüljön valamelyik kanadai vagy más nemzetközi partnerünkhöz. A CUD-ban való tanulás átjárót biztosít a hallgatóknak a felsőoktatási, kutatási és munkalehetőségek folytatására Kanadában.

A tudományos kiválóság hírneve

Együttműködünk kanadai partnerintézményeinkkel, hogy világszínvonalú tanterveket dolgozzunk ki, és nemzetközi oktatóink a szakterületükön vezető szerepet töltenek be. Graduális és posztgraduális programok széles skáláját kínáljuk az építészet és belsőépítészet területén; Kommunikáció és média; Műszaki, alkalmazott tudomány és technológia; Menedzsment; Kreatív iparágak; Környezet-egészségügyi tudományok; és társadalomtudományok, beleértve a pszichológiát és az alkalmazott szociológiát.

Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítés

Iparági tájékozott programjaink a munkával kapcsolatos kritikus készségekre összpontosítanak, hogy a diplomások előnyt szerezzenek az Egyesült Arab Emírségek növekvő tudásgazdaságában. Egyedülálló lehetőségeket kínálunk a hallgatóknak arra, hogy alkalmazott kutatási projektekben működjenek együtt a felső tagozatos oktatókkal, és felfedezzék az innovációt és a vállalkozói szellemet hallgatói üzleti inkubátorunkon keresztül.

Kiemelkedő hallgatói élmény

Változatos egyetemi közösségünk több mint 120 különböző nemzetiséget képvisel, és pezsgő diákéletünk biztosítja, hogy minden diplomásunk fel legyen szerelve a globális állampolgársághoz szükséges készségekkel és tapasztalatokkal, amelyek a modern üzleti világban való kitűnéshez szükségesek.

Gyors tények

 • 1. helyezett Dubaiban és 25. az arab régióban (QS Arab Region University Rankings 2022)
 • Világszerte az első 2%-ban (601-650), az Egyesült Arab Emírségekben pedig a 4. helyen áll (QS World University Rankings 2022)
 • Több mint 50 nemzetközi tudományos partner
 • 40+ akkreditált program és koncentráció
 • Több mint 120 diák nemzetiség csatlakozott.
 • Nemzetközi program akkreditáció/tanúsítvány: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada és SHRM

Campus jellemzői

  Rangsorok

  • 1. helyezett a Dubai egyetemen (QS World University Rankings 2023)/(THE Impact Rankings 2022)
  • Világszerte az első 541-550. helyen, az Egyesült Arab Emírségekben pedig a legjobb 4. helyen áll (QS World University Rankings 2023)
  • A 7. helyen végzett a nemzetközi hallgatók és a 8. a nemzetközi oktatók között világszerte (QS World University Rankings 2023)
  • 18 akkreditált program és több mint 30 szak/koncentráció
  • Regionális hovatartozás: AArU (Arab Egyetemek Szövetsége)
  • Az Egyesült Arab Emirátusok Oktatási Minisztériuma által engedélyezett
  • Az Akadémiai Akkreditációs Bizottság (CAA) által akkreditált
  • Változatos diákközösség több mint 120 nemzetiséggel
  • Nemzetközi Program akkreditáció/tanúsítvány: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada és SHRM

  Intézményi engedélyezés és programakkreditáció

  Canadian University Dubai az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma (Felsőoktatási Ügyek) engedélyével rendelkezik. Ezen túlmenően minden diplomát adó programunkat az Oktatási Minisztérium – Felsőoktatási Ügyek – a Tudományos Akkreditációs Bizottságon keresztül akkreditálja.

  Rangsorok

  Nemzetközi

  Canadian University Dubai a QS World University Rankings 2022 szerint világszerte az első 2%-ban (601-650), az Egyesült Arab Emírségekben pedig a legjobb 4 helyen szerepel. A QS (Quacquarelli Symonds) rangsorolási rendszert a világ legelismertebb egyetemi rangsorai között tartják számon.

  Szakmai akkreditációk és társulások

  Akadémiai programjaink célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a választott szakterületen való szakmai gyakorlatra. A foglalkoztathatósági készségekre való összpontosítás kivívta a vezető nemzetközi szakmai testületek iparági elismerését, amint azt alább ismertetjük. Canadian University Dubai akkreditált programjait az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma a Nemzetközi Programakkreditációs Portálon (IPAP) is felsorolta.

  Az IPAP egy nyilvános portál, amely a Nemzeti Stratégiai KPI-ről nyújt információkat, amely azt méri, hogy a nemzeti szinten akkreditált alapképzési programok hány százalékát kapták meg egy elismert nemzetközi testület további akkreditációját.

  Nemzetközi Reklámszövetség

  A CUD a világ azon oktatási intézményeinek elit csoportjába tartozik, amelyek megkapták a Nemzetközi Reklámszövetség (IAA) rangos akkreditációs oklevelét. A Bachelor of Arts in Communication – Reklám szakirányon újonnan végzettek az IAA Certificate of Complete of Complete of Complete of Complete of Complete of Complete of Complete diplomát kapják, emellett az IAA exkluzív szakmai fejlődési lehetőségeinek széles skálája mellett.

  Amerika Public Relations Society

  A CUD egyike azon kevés észak-amerikai és nemzetközi intézménynek, és az első és egyetlen a MENA régióban, amelyet az Amerikai Public Relations Society (PRSA) akkreditált a Bachelor of Arts in Communication – Public Relations programja számára.

  Okleveles Vezetői Könyvelők Intézete

  A BBA számviteli és pénzügyi program hallgatói nyolc olyan vizsga alól kaphatnak felmentést, amelyek a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) szakmai képesítését és a Chartered Global Management Accountant (CGMA) globális szakmai kinevezését eredményezik. A marketing, az e-business vagy a humánerőforrás-menedzsment szakosok öt mentességet kaphatnak, az MBA végzettségűek pedig más mentességben részesülhetnek.

  Okleveles Pénzügyi Elemző Intézet

  A CUD egyben a Chartered Financial Analyst (CFA) Institute Egyetemi Társulási Programhoz kapcsolódó egyeteme is. Ez az összetartozás azt jelzi, hogy számviteli és pénzügyi BBA programunk tanterve szorosan kapcsolódik a befektetéskezelés gyakorlatához, és hasznos a CFA® Program vizsgáira készülő hallgatók számára.

  Okleveles Könyvelők Szövetsége

  A 2021. január 1. és 2025. december 31. között BBA számvitel és pénzügy szakon végzett hallgatók összesen hét felmentést kapnak az Okleveles Könyvelők Szakmai Szövetsége (ACCA) vizsgadolgozataiból, különösen az alkalmazott tudáshoz és az alkalmazott tudáshoz kapcsolódóan. készségek. Tudjon meg többet itt, és fedezze fel az ACCA mentességek kalkulátorát a mentesített ACCA vizsgapapírokhoz.

  Autodesk

  Az építészeti alapképzésre, az építészeti tanulmányok BSc-re és a belsőépítészeti BSc-re beiratkozott hallgatók az Autodesk hivatalos egyetemi partnerünk előnyeit élvezhetik, amely a tervezési és gyártási technológia globális vezető vállalata. Az Autodesk több mint négy évtizede azon dolgozik, hogy átalakítsa a dolgok gyártási módját. Megoldásaik jelenleg számtalan iparágat ölelnek fel, lehetővé téve az innovátorok számára, hogy új módokon kombinálják a technológiákat, felszabadítsák a tehetségeket, és betekintést engedjenek az újdonságok megvalósításába.

  Arab Egyetemek Szövetsége

  A CUD büszke arra, hogy aktív tagjaként csatlakozik az Arab Egyetemek Szövetségéhez (AArU), amely az arab világ felsőoktatási intézményeinek támogatásán és összekapcsolásán dolgozik, valamint fokozza a köztük lévő együttműködést. A civil szervezethez jelenleg 280 arab egyetem tartozik, amelyek közül 12 az Egyesült Arab Emírségekben található.

  Kanadai Környezetvédelmi Karrierszervezet

  A CUD Környezet-egészségügyi Menedzsment BSc-je megfelel a Kanadai Környezetvédelmi Karrier Szervezet (ECO Canada) nemzetközi kiválósági szabványának a környezetvédelmi gyakorlat terén, igazodva a globális környezetvédelmi munkaerő növekvő munkaerő-piaci igényeihez. Ez a nemzetközi posztszekunder környezetvédelmi program akkreditációja a CUD elismerését fejezi ki a magas színvonalú oktatás, az elszámoltathatóság és a közbizalom iránti elkötelezettségünkért.

  A felelős menedzsment oktatás alapelvei

  A CUD büszke tagja a Felelős Menedzsment Oktatási Alapelveknek (PRME), az Egyesült Nemzetek Globális Megállapodása nemzetközi kezdeményezésének, amely a felelős és fenntartható menedzsment oktatást segíti elő, és amely 850 vezető üzleti és menedzsment iskolát foglal magában 95 országban.

  Emberi Erőforrás Menedzsment Társaság

  A CUD-t az Emberi Erőforrás Menedzsment Társasága (SHRM) elismerte azért, mert 2020 óta összehangolta a humánerőforrás-menedzsment BBA-t az SHRM Human Resources (HR) tantervi útmutatójával és sablonjaival. Az SHRM világszerte mintegy 375 oktatási intézményben több mint 400 program elismerését fejezte ki az irányelveihez és sablonjaihoz való igazodásért, amelyek meghatározzák azokat a minimális HR-tartalmi területeket, amelyeket az egyetemi és posztgraduális HR-hallgatóknak tanulmányozniuk kell. Az iránymutatások az SHRM akadémiai kezdeményezésének részét képezik, amelynek célja az egyetemi üzleti iskolákban tanított HR-oktatási szabványok meghatározása, valamint az ezeket a szabványokat követő képzési programok kidolgozása.

  Egyetemek Nemzetközi Szövetsége

  Canadian University Dubai (CUD) csatlakozott az Egyetemek Nemzetközi Szövetségéhez (IAU), ezzel is bizonyítva elkötelezettségünket az intézményi partnereink globális hálózatának bővítése, valamint az oktatási és alkalmazott kutatási fejlesztéseink elősegítése iránt, hogy fokozzuk tudományos és kulturális cserekapcsolatainkat.

  Helyszínek

  • Dubai

   Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Kérdések