Keystone logo
Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Bevezetés

A Carlton Trail College Saskatchewan egyik vezető képzési és oktatási intézménye. Az általunk kínált programoktól kezdve az általunk nyújtott szolgáltatásokig elkötelezettek vagyunk, hogy elősegítsük oktatási, karrier- és képzési céljainak elérését.

A Carlton Trail College Saskatchewan egyik vezető képzési és oktatási intézménye. Kiszolgáljuk a hallgatók, a vállalkozások, az ipar és a közösségek karrierjét, foglalkoztatási, képzési és oktatási igényeit Kelet-Közép-Saskatchewanban. Humboldtban, Watrousban és Wynyardban található irodákkal, valamint az egész régió tantermeivel programjaink és szolgáltatásaink fontos tudományos, társadalmi és gazdasági előnyöket teremtenek hallgatóink és a diákjainkat foglalkoztató vállalkozások számára.

A rendkívüli képzési és oktatási programok iránti elkötelezettségünk hozzájárul az egyén, a vállalkozás és a régió sikerének biztosításához. Keményen dolgozunk azon közösségek bevonása érdekében, amelyeket szolgálunk. Különleges oktatási és képzési igények kielégítése érdekében partneri viszonyban állunk a vállalkozásokkal, az iparral és a közösségekkel, beleértve a régió Első Nemzeteit is. Programjaink testreszabhatók és szállíthatók a helyszínen, vagy az egyik létesítményünkben.

Helyszínek

Helyszínek
  • Southey

    Railway Avenue,230, S0G 4P0, Southey

    Kérdések