Keystone logo
Carnegie Mellon University in Australia

Carnegie Mellon University in Australia

Carnegie Mellon University in Australia

Bevezetés

A Carnegie Mellon Egyetem egy amerikai egyetemen alakult 1900 Pittsburgh, Pennsylvania. A világ 23 helyezettje (Times Higher Education, World Egyetemi rangsor, 2017-18) A Carnegie Mellon az egész világon az innováció szülővárosa, és globális vezető szerepet tölt be az elképesztő ötletek piacán és sikeres induló vállalkozások létrehozásában.

Carnegie Mellon University Ausztráliában (2006-ban felavatott) részét képezi Carnegie Mellon globális lábnyom, amely magában foglalja a campus a Szilícium-völgyben, Ruandában és Katar.

A Carnegie Mellon Australia campus Adelaide-ben, az ötödik legelérhetőbb város a világon (Economist Intelligence Unit 2015) és Ausztrália leginkább megfizethető szárazföldi fővárosában található. A Carnegie Mellon Australia campus több mint 20 ország diákjainak otthona, a kortársak, globális szakértők széles körű hálózatainak kialakítása. És öregdiákok.

Diákok végzős Carnegie Mellon Egyetemen amerikai diplomát, és tanítják a magasan képzett oktatók, akik büszkélkednek kiterjedt pályára az oktatás, alap- és alkalmazott kutatás, és a vezetés az adott területeken. Tanórák rezidens és látogató kar Pittsburgh és Washington, DC tengerentúli kar tanítani távolról Adelaide kifinomult videokonferencia lehetőség. Ellenőrzött diák-kar arányok biztosítják a kar a hallgatók személyre szabott figyelmet, hogy megfeleljen az egyéni igényeket.

A fok ötvözik a gyakorlati és technikai tanfolyamok, hogy a hallgatók a tudományos ismeretek és problémamegoldó készségek szükségesek a sikerhez a karrierjük.

A design, innovatív tanfolyam anyagát szilárd alapot biztosít elméletileg amelynek középpontjában a készségek, amelyek előre vezetési gyakorlat, a politika és a döntéshozatal.

A tanterv magában foglalja a kihívást tanfolyam célja, hogy fejlessze a diákok innovációs potenciál. Személyre szabására fokozat kiválasztásával a különböző természetesen választani, projektek és független vizsgálat.

Tapasztalati tanulás útján biztosítják szakmai és csapat és az egyes projektek. A kombináció egy amerikai diplomát, és tanul Ausztráliában biztosít a hallgatók egy egyedülálló skill-set és nemzetközi szempontból. Pályakezdő lesz legkeresettebb egyének egyedülálló, az azonnali és mérhető a jövőbeni munkáltatók a kifinomult elemzők és hatékony vezetők.

Küldetés és jövőkép

Küldetésünk

Carnegie Mellon University Ausztrália épül az állítás, hogy a tanulmány az állami politika és az információs technológia, önállóan és közösen, egy egyedülállóan hatékony platformot, amely befolyásolja a világ a 21. században. Mi vagyunk az egyetlen felsőoktatási intézmény a világon, hogy folytatja ezt a célt egy egységes kar, amely tartalmaz menedzsment tudományok, társadalomtudományok, valamint az információs technológia nagyjából egyenlő részre. Az a célunk, hogy kihasználja a kutatás és az oktatás ezen a platformon lehetővé teszi, hogy kedvező hatással alakulását társadalmak gazdasági rendszerek, szervezetek és egyéni életét szerte a világon.

Jövőképünk

Látjuk a világban, ahol a megnövekedett diffúziós az információs technológia, a globális humán tőke fejlesztése és az ebből eredő kölcsönös piaci, politikai, társadalmi és kulturális rendszerek megváltozott természete gazdasági, vezetési és politikai problémákat. Úgy véljük, hogy képesek vagyunk mozgósítani analitikus modellek empirikus elemzés és technológiai kifinomultság, hogy ezeket a változásokat is egyedülálló. Folytat a szellemi napirend is arra törekednek, hogy egy tudományos intézmény, amely hidat képez az új tudás és annak alkalmazása a javítása szervezetek, társaságok és az egyéni életek.

RENDEZVÉNYEK

A Carnegie Mellon Egyetem Ausztráliában rendszeres webinárokat tart, kiállításokon, látogatásokon részt vesz az ügynökök és az intézmények világszerte. Ha szeretnél találkozni néhány munkatársunkkal, és többet megtudni programjainkról, kérjük, nézze meg aktuális adataidat események.

Helyszínek

  • Adelaide

    Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000, 5000, Adelaide

    Kérdések