Keystone logo
Catholic University of Manizales

Catholic University of Manizales

Catholic University of Manizales

Bevezetés

Gyülekezeti és egyházi munkaként, identitásától kezdve, átfogó képzésben, a környezettel folytatott párbeszéd keretében működik, hogy hozzájáruljon a társadalmi és kulturális átalakuláshoz, amelyet a részvétel és a társfelelősség elvei támogatnak, minőségi kritériumokkal a nemzetközi kontextusban.

Hozzájárul a személy integrált formálásához egy humanista, tudományos és keresztény látásmód alapján, amelyet az evangélium, az egyház tanszéke és a Boldogságos Szűz bemutatójának domonkos jótékonysági nővérek gyülekezeti karizmája világít meg. Útmutató az akadémiának az egyetemesség, a tudás humanizálása, a minőség és az innováció kritériumaival, az új állampolgárság megteremtése érdekében, mint a hit-kultúra-élet közötti párbeszéd kifejeződése, hogy válaszoljon a kortárs társadalom kihívásaira, a társadalmi és egyházi értelemben vett globalizált világ.

2025-ben mi leszünk az első lehetőség a régióban annak érdekében, hogy az átfogó képzést humanista, tudományos és keresztény szempontból is láthatóvá tegyük, megszilárdítva egy akadémiai közösséget, amely a felszabadító személyeskedéstől kezdve hozzájárul a társadalmi, kulturális átalakuláshoz, és nemzeti referenciamutatóvá és nemzetközivé válik. befogadás és méltányosság.

Helyszínek

  • Manizales

    Carrera 23,No. 60, 170002, Manizales

    Kérdések