Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Mester pszichológiából és környezeti fenntarthatóságból
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Mester pszichológiából és környezeti fenntarthatóságból

Lisbon, Portugália

2 Years

Angol

Teljes idő

02 Sep 2024*

09 Sep 2024

EUR 645 / per month **

Az egyetemen

* 1. fázis és 2. fázis: május 30. határidő 2024.

** nemzetközi hallgatóknak | EU-s és portugál nyelvű országok diákjai: 537,00 €/hó

Bevezetés

Ez a pszichológia és a környezeti fenntarthatóság MSc programja része a pszichológia válaszának a világ mai éghajlati vészhelyzetére. Az elmúlt években a pszichológusok és szakmai szövetségeik – például az Amerikai Pszichológiai Társaság (APA) vagy a Portugál Pszichológusok Rendje (OPP) – elkezdtek mozgósítani, hogy ösztönözzék az akadémikusokat a pszichológia minden alterületéről származó ismeretek alkalmazására a környezettel kapcsolatos emberi megértésre. attitűdök és szokások, valamint az egyének és a szervezetek környezetbarát magatartásának előmozdítása. Végül, de nem utolsósorban, ez a tudás kritikus fontosságú a döntéshozók tájékoztatásában.

A környezeti fenntarthatóság a munkaerő-toborzás gyorsan növekvő területe azoknál a vállalatoknál, amelyek egyre inkább igyekeznek fokozni társadalmi felelősségvállalásukat ezen a területen. Ez az MSc program az ilyen növekvő piaci igényekre igyekszik válaszolni azáltal, hogy erősíti a hallgatók profilját a viselkedéstudományok/pszichológia fogalmi és módszertani megközelítései és eszközei, valamint adattudományi alkalmazásai terén.

Díjak és partnerségek

A piaccal való dinamikus kapcsolat fenntartása érdekében, amely az ismeretek megszerzésére és a szakmai készségek fejlesztésére összpontosít, a kommunikációs tanulmányok mesterképzése számos különböző partnerséget folytat állami és magánszervezetekkel.

E partnerségek révén a Bölcsészettudományi Kar díjakkal és szakmai gyakorlatokkal jutalmazhatja a magas tanulmányi teljesítményt elérő hallgatókat.

Rádio e Televisão de Portugal (RTP)

  • Gyakorlat és terepmunka.

OCI - A belső kommunikáció és a vállalati identitás megfigyelőközpontja

  • A "Legjobb tudományos munka FCH-UCP" a belső kommunikációról, a vállalati identitásról és a márkaépítésről szóló tudományos tanulmány nyilvános elismerését és elismerését biztosítja.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Miért érdemes a CATOLICA - Faculty of Human Sciences egyetemen tanulni?

Az Iskoláról

Kérdések