Keystone logo
Central South University

Central South University

Central South University

Bevezetés

Nemzeti központi egyetemként, közvetlenül a Kínai Népköztársaság Oktatási Minisztériuma alatt, a Central South University a korábbi Hunan Orvostudományi Egyetem, a Changsha Vasúti Egyetem és a Central South University Műszaki Egyetem egyesítésével hozták létre 2000. április 29 -én.

A korábbi Central South University Műszaki Egyetemet 1952 -ben hozták létre, és 1960 -ban nemzeti kulcsfontosságú egyetemként azonosították; 1996 -ban megfelelt a jóváhagyási felülvizsgálaton, és belépett a nemzeti „Project 211” legfontosabb egyetemeinek listájába; 1998-ban közvetlenül az Oktatási Minisztérium alá került a Kínai Nemzeti Színesfémipari Irodától.

Az egykori Hunan Orvostudományi Egyetemet, korábbi nevén Xiangya Orvosi Egyetemet, 1914 -ben alapították. Kína egyik legkorábbi nyugati orvostudományi főiskolája és egyetemeként ez az egyetlen társa délen a Peking Union Medical College -nak, a legjobb orvosi iskolának. Kína; 1996-ban megfelelt a „211-es projekt” irányításával foglalkozó osztály előzetes felülvizsgálatán, és a tartomány és a Kínai Egészségügyi Minisztérium (ma a Nemzeti Egészségügyi és Családtervezési Bizottság néven ismert) együttes építésének tárgyát képezte. a KNK), amelyhez csatlakozott.

Az egykori Changsha Vasúti Egyetemet, korábban Central South College of Civil Engineering and Architecture néven ismerték, 1953 -ban alapították a nemzeti felsőoktatási intézmények átirányítása alatt; 1960 -ban három intézményesített osztály és néhány oktatási és kutatási iroda alapján helyezték át, és a KNK Vasúti Minisztériumához tartoztak.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Changsha

    Lu Shan Nan Lu,932, , Changsha

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések