Keystone logo
Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Bevezetés

65056_0.jpg

tovább

A vibráló és innovatív megközelítést, mi vagyunk a 6. évben, a legjobb Private University Center of Mines és a 7. egymást követő évben, a legjobb Private University Center of BH; értékelése szerint az IGC (General Index -ában) megjelent az Oktatási Minisztérium (INEP / MEC) március / 2017 - a legfontosabb nemzeti mutatója felsőoktatás minőségének Brazíliában.

A mi álláspontunk a Legjobb Private University Center Mine az eredménye elkötelezettség szilárd szakmai és emberi fejlődését diákjaink.

Jelenleg több mint 50 egyetemi programok, beleértve a főiskolai, egyetemi és technológiai érettségi, és sokan szereznek Editora Student Guide április (62 csillag a kiadás 2017 az útmutatót) és a University Ranking Folha de São Paulo - RUF.

A Graduate Program kínál több mint 60 speciális tanfolyamok és két mester fokozatot Management és Szociális, oktatási és helyi fejlesztés-legjobbak közé sorolható Brazíliában a Felsőoktatási Személyzeti Improvement koordináció (CAPES).

Elkötelezettség és szenvedély

Mindez a munka alkalmazzák a tanárok, mesterek és az orvosok elismert tudományos kompetencia és a piac, a támogatást a tapasztalt munkavállalók és szenvedélyes oktatás. Mindkét megkapja a teljes támogatást az egyik, mint a képzés és a szakmai fejlődés, valamint az összes figyelmet az emberi és személyes.

Mi vagyunk az egyik legjobb 100 helyen dolgozni Brazíliában, a 6. egymást követő évben (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 és 2016) által megválasztott GPTW Intézet / Journal Times. 2016-ban végzett felmérés szerint GPTW is választottak 2. legjobb társaság dolgozni Minas Gerais, a „több mint 1000 embert foglalkoztat.” És 2017-ben, azt tartották a 2. egymást követő évben, a legjobb társaság a nők munkához Brazíliában.

Az egész a 56 éves tapasztalattal rendelkezik a felsőoktatásban ünnepelte október 20-án érkezett, 2016-ban 16 egység a Minas Gerais és Goiás található Belo Horizonte, Betim, rendben, katalán, gróf, Divinopolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas és Uberlândia.

Ezek az eredmények eddig csak lehetséges, és a napi elkötelezettség, hogy építsenek egy oktatási és inspiráló tanulási környezet, amely felébreszti az emberekben a szenvedély egy teljes életet, és tiszteletben a jellemzőit minden.

Küldetés, jövőkép és értékek

A hatékony részvétel és közvetlen hozzájárulása több mint 2000 ember, köztük tanárok és alkalmazottak, építettünk a mi küldetés és a jövőkép, egy nagyszerű példa arra, hogyan lehet építeni a jövőben Una együttesen.

 • Küldetés

Átalakítás az országban az oktatás, a kompetencia és a szenvedély, inspiráló a diákok, tanárok és alkalmazottak megvalósítani álmaikat és a potenciális, mint az egyének, a szakemberek és ügynökök a társadalmi átalakulás.

 • Kilátás

El kell ismerni, mint egy felsőoktatási intézmény a felsőoktatási hatása az ország értékes minőségi oktatási, fejlesztési szakemberek és a megvalósíthatóság érdekében a diákok és a diplomások.

 • A charter értékek

Una építette charta értékek, öt alapvető elveit, hogy irányítsák az összes döntést az intézmény. Ez az igazi iránytű, amely mozog mindenki felé a megvalósítása egy álom hajtja küldetésünket, amely ahhoz, hogy az ország az oktatás, képzés szakemberek a munkaerőpiacon, vezérlik az etikus viselkedés és a polgárok testtartás, a tudományos kiválóság és adminisztratív és elfogadása a modern tanítási gyakorlat.

 • Együttműködés - Hogy együtt van , hogy működjenek együtt az egészséges kölcsönös függőségi viszony közös célok és a kölcsönös előnyöket. Együttműködési erősíti a csapatszellemet, a szolidaritás, és elindítják a képességünk, hogy megosszák az információkat, ismereteket és tapasztalatokat.
 • Átláthatóság - A gyakorlat felelős és kétkezes az igazság és a tisztesség, amely magában foglalja a koherenciát, mit gondol, és mit csinálsz, figyelembe véve a véleményét másokkal.
 • Tisztelet - Azt, hogy tisztában van a jogok és kötelezettségek, valamint az egyéb, megértése és elfogadása az egyéni különbségeket, és érvényre juttatva venni az emberi értékeket.
 • Elkötelezettség - A túlra személyes érdekek, mások érdekeit és az intézmény, feltételezve, hogy a kötelezettségvállalását, hogy egy jobb világot.
 • Innováció - másképp csinálni. Fejleszteni a képességét, hogy képzelni, mi nem létezik. Ez megkérdőjelezi a rutin és a szokások. Meg megtanulnak együtt élni az ismeretlent, a különböző, új és meglepő. Kiderült az álom valóra.

Helyszínek

 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

Kérdések