
Élelmiszerbiztonsági, minőségirányítási és ipari technológiai mester
Madrid, Spanyolország
IDŐTARTAM
1 Years
NYELVEK
Spanyol
PACE
Teljes idő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Feb 2025
TANDÍJ
Tandíj igénylése
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Az egyetemen
Bevezetés
A korábbi kiadásokban az El Mundo Best Masters 2024 rangsora szerint az egyik legjobb mesterképzésnek tartott, frissített élelmiszerbiztonsági, minőségirányítási és ipari technológiai mesterképzésünk célja, hogy a hallgatók számára mély, átfogó és gyakorlatias elképzelést nyújtson a különböző munkaterületekről. az élelmiszeripar, amely lehetővé teszi számukra, hogy szakmai jövőjüket ebben az ágazatban irányítsák.
Az elsajátított képzés a jövőbeni szakmai fejlődés alapja lesz egy olyan ágazatban, amelyben folyamatosan növekszik az intézmények és a fogyasztók kereslete az egyre magasabb minőségű és biztonságosabb élelmiszerek iránt. Emiatt az élelmiszeripar egyre inkább igényli azokat a szakképzett szakembereket , akik az ágazat vállalatain belül különböző műszaki pozíciókban képesek hatékonyan ellátni munkájukat.
A program speciális ismereteket nyújt a következő területeken:
- Élelmiszergyártási technológia.
- QA.
- Jó élelmiszer-higiénia és feldolgozási gyakorlat.
- Minőségbiztosítás. Minőségügyi rendszerek ( HACCP, BRC, IFS, ISO 22000).
- Logisztika és tervezés.
- Ágazat-specifikus jogszabályok.
- Folyamatos fejlesztési rendszer ( LEAN módszertan).
- Bureau Veritas belső auditor tanfolyam 3 extra bizonyítvánnyal.
Belépők
Tanterv
- Bevezetés: agrár-élelmiszeripari ágazat. Élelmiszer-minőségi és -biztonsági alapelvek. Önellenőrző rendszerek az élelmiszeriparban. Szabályozási keret. Nemzetközi élelmiszer-minőségi és -biztonsági szabványok.
- Az élelmiszer-feldolgozás technikai folyamatai 1: romlandó élelmiszerek.
- Az élelmiszer-feldolgozás technikai folyamatai 2: nem romlandó élelmiszerek.
- Élelmiszergyártás műszaki folyamatai 3: italok.
- Technológiák az élelmiszeriparban és környezetgazdálkodás az élelmiszerláncban.
- Feltörekvő élelmiszerágazatok és élelmiszeripari termékek érzékszervi elemzése.
- Belső élelmiszerbiztonsági auditor minősítés: belső élelmiszerbiztonsági auditor, az ifs élelmiszer szabvány szerinti auditok és a brcgs élelmiszer szabvány szerinti auditok.
- Agrár-élelmiszeripari cégek vezetése.
- Személyes fejlődés: 3.0 profil
A program eredménye
- A hallgatók felkészítése a különböző fázisok és helyzetek sikeres megküzdésére a szakmai lehetőségek (gyakornoki/foglalkoztatás) megszerzését célozva.
A hallgatóval közösen elkészítjük és átnézzük önéletrajzát és motivációs levelét egyénileg. Az állásinterjúra való felkészítés és a lehetőségek aktív keresése, azonosítása a közösségi hálózatok integrálásával valósul meg. Mindezt többek között olyan gyakorlati technikákkal támogatják majd, mint a szerepjáték, a csoportdinamika és a workshopok.
- Növelje tehetségét és kulcsfontosságú készségeit a professzionális teljesítmény nagyobb hatékonysága érdekében.
A képzési programon belül konkrét foglalkozásokat tartanak, amelyek célja többek között a kommunikáció, a csapatmunka, a tárgyalási, a vezetési, a csapatvezetési készségek fejlesztése és fejlesztése.
- Személyes márka létrehozása.
Minden eszközt biztosítunk és minden szükséges technikát alkalmazunk, hogy a tanuló mély önismeretre tegyen szert. Ez lehetővé teszi, hogy azonosítsa azokat a készségeket és értékeket, amelyekben a legjobban kiemelkedik, és a fejlesztendő területein dolgozol, ezáltal megkülönböztetést és személyes márkát alakíthatsz ki.
- Profil fejlesztése 3.0.
Az oktatási folyamaton keresztül a hallgató képes lesz kialakítani egy 3.0-s profilt, amely integrálja az alapképzést és a mesterképzés szakirányú képzését, amelyben részt vesz, a tanév során elsajátított személyes márka fejlesztésével együtt.
Karrierlehetőségek
Az élelmiszeripar erőteljes átalakuláson megy keresztül, amely megköveteli az egyre szigorúbb gyártási, ellenőrzési és termékbiztonsági előírásokhoz való alkalmazkodást. Emiatt az élelmiszeripari termékek minőségét ellenőrző és garantáló új rendszerek bevezetése került az ágazatban tevékenykedő vállalatok tevékenységi körébe.
Ebben a környezetben elengedhetetlen, hogy az élelmiszeriparban tevékenykedő cégek speciális ismeretekkel rendelkező, képzett szakembereket toborozzanak szervezetük különböző pozícióira. Nagyszerű lehetőség az egészségtudományi szakon végzettek számára, hogy szilárd szakmai fejlődést érjenek el ezen a területen.