Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Bevezetés

A CESTE, Escuela Internacional de Negocios egy másik képzési modellt kínál Önnek. Egyetemistáknak: hivatalos diplomák és mesterképzések a világ legjobb oktatási modelljében: a britben. Szakemberek és vezetők számára: fontos rangos minősítések, vezetői programok és coaching szolgáltatások, amelyek segítenek leküzdeni a következő kihívást szakmai karrierje során. A CESTE Képzési Projekt keretében olyan vezetők és menedzserek felkészítéséhez járulunk hozzá, akik a legfejlettebb technikákban jártasak, ugyanakkor derekas, elkötelezett és vállalkozó szelleműek. Ennek eléréséhez a leginnovatívabb módszertanok alkalmazását várjuk, és a brit egyetemi rendszerben megtaláltuk azt a modellt, amelyet beépíthetünk programjainkba. Számunkra a hallgató tanulási folyamatának főszereplője, és mindannyian készen állunk arra, hogy együttműködjünk vele tanulmányi, személyes és szakmai céljainak megvalósításában.

misszió

Munkánk középpontjában a diákok állnak, és létünk oka.

Vállalkozói elhivatottságú, a digitalizáció kihívásaiban kompetens, a társadalom szolgálatában álló, feddhetetlen és szolidaritású emberek nevelése és képzése, akik képesek vállalataikban, szervezeteikben, közösségeikben értéket teremteni.

Innovatív módszerekkel, gyakorlati orientációval, tartalomban, készségekben és kompetenciákban olyan tanulási tapasztalatok kialakítása, amelyek lehetővé teszik számukra a személyes és szakmai fejlődést.

Azon dolgozunk, hogy biztosítsuk és javítsuk a képzés minőségét, és tanuljunk a legjobbaktól, elősegítsük a hallgatók foglalkoztathatóságát, tanulási folyamatuk középpontjában ők.

kilátás

Innovatív módszertan és elkötelezett a jövő iránt.

Azt akarjuk, hogy az oktatáshoz való hozzájárulásunk innovatív és a valós igényekkel állandó ellentétben álljon, hogy lehetővé tegyük a cégek és szakemberek számára mind Aragóniában, mind azokon a területeken és országokban, amelyeket programjainkkal, fejlesztéseinkkel és gazdasági növekedési kilátásainkkal elérhetünk.

Egyetemi központként megértjük, hogy hozzájárulásunknak nemcsak a fiatalokhoz kell eljutnia, hanem olyan szakemberekhez is, akik állandó elhivatottságot találnak bennünk a továbbképzésre, és izgatottak a képességek és szakmai lehetőségek bővítése iránt.

Értékek és kultúra

Diákjaink fejlődése, tanulási folyamatukban betöltött szerepe, mind tartalomban, mind készségekben, valamint elkötelezettségünk a környezet iránt, amelyben munkánkkal jelen vagyunk, küldetésünk és jövőképünk fejlesztéseként az értékeket és politikánkat állítja középpontba. .

Meghatároztuk, figyelembe véve az UWTSD-vel (University of Wales Trinity Saint David) való kapcsolatainkat:

 • Együttműködés és stratégiai kapcsolatrendszer kialakítása regionális, nemzeti és nemzetközi szinten. Az ilyen típusú hálózatok inspirálhatják diákjainkat, munkatársainkat és partnereinket egy új jövőbeli tanulásra.
 • Befogadás a tanulók előtérbe helyezésével és a folyamatos képzés akadályok nélküli megvédésével. Támogatjuk a diákokat bármilyen háttérrel és oktatásuk minden szakaszában. Kísérjük a második esélyt és a professzionális újrafeltalálási folyamatokat.
 • Foglalkoztathatóság és kreativitás, kihasználva a vállalkozói szellemet, a kutatást, diákjaink kreatív és vállalkozói készségeit, olyan oktatási programokat kínálva, amelyek a legjobb lehetőségeket kínálják számukra az elhelyezkedéshez és az átadható készségeik fejlesztéséhez.
 • Fenntartható fejlődés rendszeralapú megközelítésen keresztül, amely értelmes és releváns oktatási utakat kínál, és elősegíti a társadalmi felelősségvállalást és a tanulást.
 • Elkötelezettség, hogy együttműködünk azon területek fejlesztésében, ahol munkánkat végezzük, különös tekintettel Aragóniára, ügyelve a fejlesztési szükségletekre és erősségei erősítésére, és mindenkit elkötelezve mellette.
 • A globális polgárság koncepciója más multinacionális tevékenységek és lehetőségek fejlesztésén keresztül diákjaink, munkatársaink és partnereink számára.
 • Tudományos partnereink támogatásával a kutatás fejlesztése és társadalmi hatása, célkitűzéseinek megfelelően.

Szakmai akkreditációk: Minden programunk

A CESTE oktatási programjainkat egy kivételes módszertan szabályozza: a brit. Hallgatóink nemcsak a Walesi Egyetem hivatalos minősítéséből, hanem CESTE saját akkreditációjából is részesülnek. Ezen túlmenően a különböző ágazatok vezető szervezeteivel való együttműködésünk lehetővé teszi számunkra, hogy számos további tanúsítványt kínáljunk.

A lehetőségek széles skálájával, beleértve az MBA-kat, a mesterképzéseket, a posztgraduális diplomákat, az egyetemi diplomákat és a szakmai akkreditációkat, elkötelezettek vagyunk az Ön tudományos és szakmai fejlődése mellett.

Campus jellemzői

Főhadiszállásunk

Zaragoza (Spanyolország) egyik legcsendesebb és legszebb részén található, közvetlenül az Aragóniai császári csatorna mellett, a város egyik legfontosabb sportközpontja és a Sagrada Familia Iskola mellett. Székhelyünk saját épületünkben található, ahol tantermek, irodák, munkaszobák és rezidenciánk található a nemzetközi hallgatók számára.

Kiváltságos hely

Zaragoza (Spanyolország) városának egyik legcsendesebb és legszebb részén található, amelyen keresztül fut az Aragóniai Birodalmi-csatorna.

Közvetlenül a főhadiszállásunk mellett található a Casablanca Stadion, egy sportközpont pompás létesítményekkel, ahol számos sportot (foci, tenisz, paddle tenisz, úszás,...) élvezhet és gyakorolhat, és amely fűtött medencével, edzőteremmel, sportterületekkel is rendelkezik. relaxáció és esztétika.

Tantermeink és tereink

A négy emeleten elhelyezkedő központunk oktatási modellünknek megfelelően prezentációk, csapatmunkák vagy kreatív foglalkozások lebonyolítására alkalmas tantermekkel és munkaterekkel rendelkezik.

A közelmúltban korszerűsítettük a WIFI hálózatot, tovább javítva tereink nagy sebességű internetkapcsolatát.

Bár a digitális világ gyökeresen átalakította az akadémiai kutatást, könyvtárunk továbbra is a találkozás és a csapatmunka tere marad.

Végül a közgyűlés egy egyedülálló tér, amelyet az akadémiai élet kiemelkedő pillanatainak, valamint kiemelt jelentőségű előadásoknak és előadásoknak szentelünk.

  Belépők

  A spanyolországi CESTE International Business School felvételéhez a jelentkezőknek meg kell felelniük az akadémiai követelményeknek, amelyek magukban foglalják

  • Elvégezte a középiskolát vagy egy képzési ciklust a témában.
  • Ezután ki kell tölteniük az online jelentkezési lapot, és be kell nyújtaniuk a szükséges dokumentumokkal együtt.
  • Egyes esetekben felvételi interjúra lehet szükség.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  CESTE ösztöndíjakat és támogatást kap a CESTE Alapítvány programján keresztül, valamint a kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező hallgatók számára. A lehetőségekről ezen az oldalon tájékozódhat.

  CESTE Alapítvány ösztöndíjai

  A CESTE Oktatási és Üzleti Alapítvány a gazdasági nehézségekkel küzdő, jó CESTE teljesítménnyel küzdő hallgatók ösztöndíjpályázatát vizsgálja.

  Ezeket az ösztöndíjakat új spanyol hallgatóknak (vagy Spanyolországban lakóknak) ajánlják, és elérhetik a tanulmányi költség 50%-át egyetemi diplomák esetén, és akár 80%-át is mesterképzések esetén.

  Egyéb ösztöndíjak is elérhetők

  Egyetemi karrierek

  Az üzleti menedzsment alapképzési és az alkalmazott számítástechnikai alapképzési programok számára a következő ösztöndíjakat, ösztöndíjakat és szakmai karrierterveket kínálják az „akadémiai kiválósághoz”:

  • 15 ösztöndíj akár 50%-os új hallgatóknak
  • 5 Ösztöndíj a fokozat 2. ciklusába való bejutáshoz legfeljebb 25%

  Mester programok

  Az MBA, a Master in Financial Management, Master in Networks and Cybersecurity, valamint Master in Data Science & Artificial Intelligence programok esetében 20 „akadémiai kiválósági” ösztöndíjat ítélnek oda, akár 80%-ig.

  A CESTE Business Club tagjaként működő szervezetek egykori hallgatói és dolgozói

  Általánosságban elmondható, hogy CESTE programok öregdiákjai és a Business Club tagvállalatainak dolgozói 10% kedvezményt kapnak CESTE által indított képzési programokból.

  CESTE Alapítvány partnerei

  Az ár és a finanszírozás kedvezményes gazdasági feltételei.

  Rangsorok

  A brit egyetemi modell, amely mindig az első helyen áll a világ és az európai egyetemek rangsorában (a világ 6 legjobb egyeteme közül 4 brit), amelyet a QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education from United) magas színvonala garantál. Királyság).

  Helyszínek

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Kérdések