Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Bevezetés

CEU Közösség - UCH

Egy egyetemi közösség a társadalom szolgálatában

Küldetésünk

Katolikus egyetem vagyunk, úttörő szerepet játszik az innovatív oktatási projektek fejlesztésében. Mi arra törekszünk, hogy segítsünk az embereknek, akik velünk tanulnak, hogy megértsék az általuk vizsgált tudományt, és szakmai tevékenységüket integritással és felelősséggel fejlesszék. Hivatkozásunk a keresztény humanizmus értékei, amelyek a társadalom javítására irányuló gondolkodás és fellépés kritériumát alkotják.

Elkötelezettek vagyunk egy olyan globalizált társadalom iránt, amelyhez hozzá kívánunk járulni:

 • Teljesen képzett emberek, akik készek a közélet kialakítására és hozzájárulnak környezetük javulásához.
 • Releváns kutatás és tudásátadás és innováció.
 • Vállalkozói kezdeményezés az üzleti és szociális projektekre.

Vízióunk

Törekszünk arra, hogy megszilárdítsuk magunkat globális egyetemként, amely szellemében és vállalkozói tevékenységében innovatív a cselekvésében, amely ezeket az attitűdöket továbbítja az egyetemi közösségnek, hogy átadja őket a társadalomnak. Egy egyetem az értékes emberek minden értelemben - szellemi, szakmai és emberi - kialakítására összpontosított, és jobbá és jobbá tette.

Egyetem, melynek célja , hogy önmagában és a diplomásokon keresztül hatást gyakoroljon a társadalomra, amely hozzájárul ahhoz, hogy javuljon és nemzetközi referenciává váljon a felsőoktatás területén.

Elkötelezettség és felelősségvállalás

Tevékenységünk következményeit tükrözzük, és tiszteletben tartjuk az általunk szabályozott szabályokat és kötelezettségvállalásaikat.

A CEU-UCH egyetemi ügyvédje

Ez a számadat biztosítja a professzorok, hallgatók, valamint a közigazgatási és szolgálati személyzet jogainak és szabadságainak tiszteletben tartását, figyelembe véve a különböző egyetemi testületek és szolgálatok tevékenységét.

Tevékenységük mindig az egyetemi minőség javítását célozza minden területen, és a függetlenség és az autonómia elveivel összhangban semmiféle mandátum nem kötelező.

Méltóság és integritás

Felismerjük az emberi lény inherens értékét racionális és szabad lényként.

Elkötelezettek vagyunk a férfiak és a nők egyenlőségében. Olyan vagyunk, mint a tudás és az értékek közvetítői.

Egyenlőségi egység

A társadalmak egy igazságosabb valóság felé való alakulása szükségessé teszi, hogy az összes olyan férfi és nő egyenlőségének feltételeihez igazodjon, amelyekhez tartozik. Az egyetemeknek, mint tudástranszfer központoknak is el kell fogadniuk ezt az elkötelezettséget, a rendelkezésükre álló mechanizmusok, például az egyenlőségi egységek felhasználásával, és így a rájuk bízott célok elérése érdekében.

 • Tájékoztatja és tanácsolja az egyetem irányító testületeit az esélyegyenlőségi politikákról.
 • Felkészíti, végrehajtja és értékeli az Egyetem Egyenlőségi Tervét, amely meghatározza az Egyetem számára az egyenlő bánásmód és lehetőségek előmozdítása érdekében elérendő célokat és stratégiákat.
 • Tájékoztatást ad az Egyetem szabályairól és a nemek közötti egyenlőségre és lehetőségekre gyakorolt ​​hatásról.
 • Támogatja a tanulmányok megvalósítását az egyenlőség előmozdítása érdekében.
 • Elősegíti az Egyetem munkatársai és a diákok által az egyenlőség elvének ismeretét.
 • Tájékoztatja az egyenlőséggel kapcsolatos tevékenységeket.

Tisztelet és empátia: Különös figyelmet fordítunk a másikkal való kapcsolatra, felismerve minden ember méltóságát és munkájukat. Mi érzékenyek más emberek körülményeire és szükségleteire, és mindenkit érdekelünk, aki segítséget vagy útmutatást kér.

Szolidaritás: Feltételezzük, hogy a közös jóság több, mint az egyes vagyonok összege, és tudjuk, hogy a kollektív erőfeszítés lehetővé teszi számunkra olyan eredmények elérését, amelyeket egyedül lehetetlen elérni.

Szakmaiasság: Arra törekszünk, hogy megfeleljenek azoknak a várakozásoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk, és szigorúan próbáljuk kifejleszteni az általuk megbízott szakmai tevékenységet.

Innováció: Sok szempontból innovatív egyetemnek érezzük magunkat. Új ötleteket és kezdeményezéseket javasolunk a változásokhoz és az új társadalmi és szakmai keretekhez való alkalmazkodáshoz.

Integráció: Hiszünk a különbség értékében, és feltételezzük, hogy ugyanannak az egésznek, a CEU közösségnek a részét képezzük. Hozzáadjuk különbségeinket, mert értékesnek tartjuk őket, kulturálisan és személyesen gazdagítják magunkat.

Helyszínek

 • Valencia

  Universidad CEU Cardenal Herrera C/ Luis Vives, 1

Kérdések