Keystone logo
Chicago State University Master of Science in Biológiai Tudományok
Chicago State University

Master of Science in Biológiai Tudományok

Chicago, IL, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6248

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Tanszék Biológiai Tudományok posztgraduális tanulmány vezető A Master of Science fokozatot. A kiválasztás specialitások, számoknak nevezett, amely elérhető a program lehetőséget biztosít a folyamatos oktatás biológia túl a diplomát a tanárok, szakemberek, a jövő Ph.D. jelöltek, és személyek szövetséges egészségügyi szakmák, orvosi és más kapcsolódó területeken.

Intézeti Követelmények a Felvételi

Felel meg a követelményeknek a felvételi a Graduate School. Befejezése legalább tizenöt órát a biológiai tudományok minimum átlagosan B (3,0). A pályázóknak kevesebb, mint egy B átlag lehet fontolni a feltételes felvételi egy háromfogásos alapján.

Tracks of Study

A diákok válasszon egyet a négy pályák A tanulmány a mesterképzésre Biológiai Tudományok: Mikrobiális / Molecular pálya; Applied Physiology pálya; Környezetbiológia pálya; és Chemical Biology pálya. Minden pálya áll, hogy meghatározott előadás és laboratóriumi tanfolyamok, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy kap egy strukturált egyetemi szintű képzés összpontosítva egy adott területen a biológia.

Felvételi Jelentkezési határidők

A Doktori Iskola elfogadja alkalmazások folyamatos alapon a legtöbb egyetemi programok; hallgatók megszerzésében érdekelt a felvétel egy adott kifejezés ki kell töltenie a felvételi folyamat ezen határidők: Őszi Term - március 15. (március 1. minden tanácsadások kérelmezők).
Tavaszi Term - október 15. (egy hónappal korábban nemzetközi pályázók).

Összesen Tandíj és díjak

$ 3,926.00 - $ 6,248.00

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Biológia mesterképzés
    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok
  • MS kvantitatív biológiából és bioinformatikából
    • Pittsburgh, Amerikai Egyesült Államok
  • MSc mikrobiológia és fertőzés szakon
    • Birmingham, Egyesült Királyság