Keystone logo
Chicago State University Master of Science in Computer Science
Chicago State University

Master of Science in Computer Science

Chicago, IL, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6248

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Matematika Tanszék és Számítástudományi kínál Mester of Science diplomát Computer Science. A program célja, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen a változó igényeinek elfoglalt szakember. Tanfolyamok kínálnak nap időkben, valamint esténként state-of-the-art számítógépes laboratóriumok. Három tanfolyamok, és egy kutatási projekt vagy dolgozat kifejezetten szükséges. A Graduate Program Advisor együttműködik a hallgató, hogy feltérképezzék a vizsgálati tervet, amely biztosítja a gyors érettségi keretein belül a diákok igényeit és céljait.

A minisztérium is kínál Graduate Certificate in Computer Security.

Az osztály végzős asszisztensi és egyéb pénzügyi támogatást a képzett diákok.

Általános követelmények

  • Felel meg a követelményeknek a felvételi a School of Graduate és szakmai tanulmányok és sikeres 36 óra hitel.
  • A főiskolai diplomát egy akkreditált intézmény köteles. Azonban a pályázók várhatóan, a legkisebb, már programozási tapasztalat, hogy egyenértékű egy év programozás magas szintű nyelv, valamint a szakmai ismeretek adatstruktúrák, elveit programozási nyelvek, egy alacsony szintű nyelv, és a fogkő. Érdeklődő diákok hiányzik ez a háttér is arra ösztönzik, hogy alkalmazni kell; tanulmányi terv lehetővé teszi számukra, hogy megszerezzék megfelelő háttérrel, hogy posztgraduális képzés.

Graduate Certificate in Computer Security

A Graduate Certificate program Computer Security lehetőséget biztosít a hallgatók egy egyetemi diplomát számítástechnika vagy a kapcsolódó területeken, hogy a fejlett tanfolyamok számítógép biztonságát. A témák között szerepel a legfontosabb információkat a biztonsági technológiák és elvek, beleértve a kriptográfia, a hitelesítés és hozzáférés-vezérlés; összefüggésben szükséges telepítésük sikeresen, köztük szimmetrikus titkosítás és az állami kriptográfia, valamint stratégiák megvédeni szoftver ellenfelek ellen, mint a férgek és a hackerek. Szoftver programozók, építészek, fejlesztők és mérnökök, akik érdeklődnek a tanulás tervezésében biztonságos programok részesülhetnek a kurzusok. A tanúsítvány egy eszköz is, hogy az informatikai vezetők is használni, hogy oktassák a munkaerő a biztonsági kérdésekről.

Felvételi Jelentkezési határidők

A Doktori Iskola elfogadja alkalmazások folyamatos alapon a legtöbb egyetemi programok; hallgatók megszerzésében érdekelt a felvétel egy adott kifejezés ki kell töltenie a felvételi folyamat ezen határidők: Őszi Term - március 15. (március 1. minden tanácsadások kérelmezők).
Tavaszi Term - október 15. (egy hónappal korábban nemzetközi pályázók).

Összesen Tandíj és díjak

$ 3,926.00 - $ 6,248.00

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok