Keystone logo
Chicago State University Master of Science in Mathematics
Chicago State University

Master of Science in Mathematics

Chicago, IL, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6248

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Matematika Tanszék és Számítástudomány kínál tanulmányi program, amely vezet Master of Science fokozatot matematikából. A program kifejezetten, hogy megfeleljen az igényeinek elfoglalt szakember. Az esti, kutatási szemináriumok, és az interdiszciplináris tanulmányok a fizikai és az élettudományok, a program lehetőséget kínál gazdagodás és a szakmai fejlődés.

Az osztály különösen büszke rekord hozzáférést biztosít a hallgatók jelentős tudományos potenciállal rendelkezik. A diákok megtanulják a támogató környezet, és vegyen részt a tudományos tevékenységek az osztálytermen kívül beállítást. Részt vehetnek a kutatási szemináriumok és szakmai konferenciákat vagy végzős hallgatók szemináriumokon. Minden évben, a részleg egy nagy előadás-sorozat a tavaszi félévben. A program megtartja lépést igényeinek potenciális munkaadók egy tanácsadó testület képviselőiből álló ipari, Város Colleges of Chicago, és Chicago Board of Education.

A korlátozott számú végzős asszisztensi kínálnak, figyelemmel a rendelkezésre álló források. Diplomás asszisztensek taníthatják alatt mentori rendszeres kar tagja, és részt esettanulmányok műhelyek különböző oktatási forgatókönyveket szerezhessen oktatási tapasztalatokat.

A végzős hallgatók kézikönyve ismerteti megyei politika részletesen, és egyéb hasznos információkat, például linkek hasznos honlapok. Szabályzat diplomás asszisztens a füzetben eljárások Graduate asszisztens. Mindkét kiadvány ről osztály.

Általános követelmények

 • Felel meg a követelményeknek a felvételi a School of Graduate Studies és Professional.
 • A főiskolai diplomát egy akkreditált intézmény egy egyetemi koncentráció a matematika és a B átlagos vagy annál jobb (3,0 vagy magasabb a 4,0 skálán) a fejlett egyetemi matematika kurzusokat. Az egyetemi koncentráció matematikai definíciója sikeres befejezése legalább négy speciális matematika kurzusokat.
 • A pályázóknak nélkül a fent említett szükséges koncentrációs vagy átlagos nyerhetnek feltételes bevezetést.
 • Bármely nemzetközi diák, aki kívánja alkalmazni a Masters of Science in matematika program kell, teljesítése mellett minden más követelmény, nyújtson be hivatalos másolata kapott pontból a matematika tárgya vizsgálat a Graduate Records vizsga (GRE).
 • Hogy teljes felvételi, a diákok feltételes felvételi állapot szükséges a teljes négy jóváhagyott posztgraduális képzés (lehet jóváírni az oklevelet) a B átlagos vagy annál jobb, és ha szükséges, azok előfeltétele tanfolyamok.
 • Befejezését legalább 33 végzős óra hitel.
 • Maximum 12 óra hitel jóváhagyott 4000-szintű képzés kitöltött végzős hallgatói jogviszony lehet alkalmazni felé meghatározott mértékben a B fokozatú vagy annál jobb szerzett minden. Ezek közül kettő 4000-szintű képzés (legfeljebb hat órán át) is lehet választani, a hozzájárulásával a diplomás tanácsadója, interdiszciplináris kurzusok matematikai biológia, a matematikai fizika, vagy a számítástechnika.

Felvételi Jelentkezési határidők

A Doktori Iskola elfogadja alkalmazások folyamatos alapon a legtöbb egyetemi programok; hallgatók megszerzésében érdekelt a felvétel egy adott kifejezés ki kell töltenie a felvételi folyamat ezen határidők: Őszi Term - március 15. (március 1. minden tanácsadások kérelmezők).
Tavaszi Term - október 15. (egy hónappal korábban nemzetközi pályázók).

Összesen Tandíj és díjak

$ 3,926.00 - $ 6,248.00

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MS alkalmazott közgazdaságtan és prediktív elemzés
  • Dallas, Amerikai Egyesült Államok
 • MSc matematika
  • Guildford, Egyesült Királyság
 • Mester elméleti és számítási módszerekben
  • Helsinki, Finnország