Keystone logo
Chonnam National University

Chonnam National University

Chonnam National University

Bevezetés

Chonnam National University a tanulás és az intelligencia csarnoka, amely vezette a történelmet és felvilágosította az időket. 1952 -ben nyitották meg azzal a hittel, hogy „az ország védelme egyetem, amely tehetséges embereket nevel” a káosz és a háború közepette.

A változó idők és a civilizáció fejlődése közepette vezető szerepet vállaltunk a demokrácia, az emberi jogok és a béke egyetemes értékeinek védelmében. Nem félt a nehézségektől és az üldözéstől. Az igazság, a teremtés és a szolgálat zászlaja alatt a tudományos élet fejlesztését, az emberi erőforrások ápolását és a regionális és nemzeti fejlődés sarokkövévé akartunk válni.

Egy hiperkapcsolatos társadalom nyílt meg az IoT mesterséges intelligenciával és az IKT információs és kommunikációs technológiával. Ez egyben a „COVID-19” okozta bizonytalanság korszaka is. Ez egy olyan korszak, amely új szabályokat és értékeket követel meg, amelyek túlmutatnak a meglévő normákon és szabványokon. A nagy átalakulás korszaka, amelyben a személyes élettől a világrendig minden elképesztő sebességgel változik.

Chonnam National University veszi át a vezetést. Vezetni fogjuk a jövőre készülő oktatási rendszer innovációját, és jövőorientált egyetemmé fejlődünk. A kreatív, érzelmi és közösségi szellem ápolásával vezetjük a negyedik ipari forradalom korszakát és a korona utáni korszakot.

Kutatásorientált egyetemként tovább erősítjük pozíciónkat. Támogatjuk a teljes kutatási ciklust az ötlettől az érésig és a befejezésig, és arról álmodozunk, hogy egyetem leszünk, amely Nobel -díjra jelölhető az iskola megnyitásának 100. évfordulójáig.

Globális egyetemként, amely 62 ország 557 egyetemével cserél, egyre nagyobbra fog emelkedni. A több mint 100 tanszékkel rendelkező tudósok sokféleségét kihasználva minden olyan tanulmányt megadunk, amelyre az emberiségnek szüksége van, és olyan bátor értelmet nevelünk, amely felülmúlhatatlan a világon.

Akadémiai közösséggé válik, ahol az egyetem fejlett tudását, kiemelkedő tudományát és technológiáját megosztják a helyi közösséggel, és együtt élnek. Ez lesz az első láncszem egy erényes ciklusban, amelyben a kiváló emberi erőforrások vezetik a regionális innovációt és gyönyörű helyi közösséget hoznak létre. Ezért „méltó és ingyenes Chonnam Egyetemként fog megalapozni magát.

Kérünk titeket, hogy mindig az „erősebb és méltóságteljesebb” fejlődésű Chonnam National University

Helyszínek

  • Buk-gu

    Buk-gu, Koreai Köztársaság

    Kérdések