Keystone logo
Chung Hua University

Chung Hua University

Chung Hua University

Bevezetés

A Chung Hwa Egyetemet 1990 -ben alapították. Az igazgatóság és az iskolafelügyelők gondos tervezése alapján az iskola a következő eredményekkel és jellemzőkkel rendelkezik:

Foglalkoztatás-orientált három középiskola

Az Oktatási Minisztérium, 104 Manpower Bank és 1111 Manpower Bank legfrissebb felmérései szerint a Chung Hwa Egyetemen végzett hallgatók a három legmagasabb teljesítményt mutatják: "magas foglalkoztatási arány, magas fizetés és magas vállalati elégedettség".

Közülük iskolánk tanulóinak foglalkoztatási rátája az első az átfogó egyetemen, kiváló oktatási támogatással az Oktatási Minisztériumtól. A 104 Human Bank statisztika szerint a diplomások több mint felének átlagfizetése magasabb, mint a nemzeti magánegyetemet végzettek átlagfizetése, és 5 egymást követő évben rangsorolták 1111 Human Banking Corporation a legelégedettebb a top 10 -gyel magán egyetemek.

Az egyetlen magán egyetem Zhumiao területén, amely nemzetközi AACSB és IEET kettős tanúsítvánnyal rendelkezik

A Chung Hwa Egyetem az egyetlen magánegyetem Zhuzhumiao területén, amelyet az Amerikai Nemzetközi Üzleti Iskolák Szövetsége (AACSB) és a Kínai Mérnöki Oktatási Társaság (IEET) akkreditált. A hallgatók által megszerzett diplomák és kreditek világszerte felhasználhatók.

A School of Management nemcsak a világ legjobb üzleti menedzsment iskoláinak legjobb 5% -a közé tartozik, hanem a brit felsőoktatási kutatócég 2020 -as QS értékelésében Ázsia legjobb 450 egyeteme közé tartozik, és az átfogó magánszféra között a 11. helyen áll. egyetemek Tajvanon.

Helyszínek

  • Taipei

    Taipei, Tajvan

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések