Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Bevezetés

A CIES KUTATÁSON ALAPULÓ MEGOLDÁSOKAT ÉS FELSŐ SZINTŰ AKADÉMIAI ÉS VEZETŐI OKTATÁSI PROGRAMOKAT KÍNÁL A SPORTVILÁG SZÁMÁRA

A CIES - International Centre for Sports Studies egy független tanulmányi központ a svájci Neuchâtelben. 1995-ben jött létre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a University of Neuchâtel, a város és a Neuchatel állam közötti alapítványként.

Multidiszciplináris megközelítést alkalmazva a CIES kutatási, felső szintű oktatási és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt a sportvilág számára azzal a céllal, hogy leküzdje a sport összetettségét a mai társadalomban, és javítsa annak irányítását és irányítását az összes sportágban.

Nemzetközi központként a CIES képzett és sokszínű személyzettel rendelkezik, és folyamatosan bővíti partnerségeit magánszemélyekkel, egyetemekkel és sportszervezetekkel szerte a világon.

Küldetésünk

A CIES nemzetközi partnerhálózatának teljes kihasználásával ösztönzi a folyamatos előrehaladást és a fenntartható fejlődést a sportirányításban világszerte. Aktívan támogatjuk valamennyi kutatási és oktatási partnerünk tudás- és tapasztalatcseréjét. A CIES az a hely, ahol az akadémiai kutatás találkozik a gyakorlati menedzsmenttel, ami kutatásalapú megoldásokat eredményez, amelyek a helyi igényekhez és követelményekhez igazíthatók.

Helyszínek

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Egyesült Királyság

  • Milan

   Milan, Olaszország

   Kérdések