Keystone logo
CIES University (Universidad CIES – Centro Internacional de Estudios Superiores)

CIES University (Universidad CIES – Centro Internacional de Estudios Superiores)

CIES University (Universidad CIES – Centro Internacional de Estudios Superiores)

Bevezetés

A Tijuana Nemzetközi Iskola 1993 augusztusában nyitotta meg kapuit, és a tijuana közösség számára óvodai, általános, középiskolai és középiskolai oktatást kínál. Később, az évek során a magasabb szintű tanulmányok felajánlását életképes lehetőségnek tekintették.

Így 2000. szeptember 4-én a Tijuana Nemzetközi Főiskola részeként működésbe lépett a Nemzetközi Felsőoktatási Központ, amely válasz volt a látnokok egy csoportjának aggodalmára, akik szembesülve a minőségi képzések növekvő igényével szakemberek, úgy döntött, hogy hozzájárul a homokszeméhez e régió fejlődéséhez.

Kezdetben a CIES üzleti igazgatási, számviteli és marketing diplomákat kínált a délutáni műszakban, mivel a délelőtt folyamán az osztálytermet használták az alap- és középfokú oktatás szintjének tanítására.

Később lehetőség nyílt arra, hogy minden oktatási szinthez exkluzív területeket hozzanak létre, így reggel és délután lehetőség nyílt fokozatok felajánlására.

Az idő múlásával a Nemzetközi Felsőoktatási Központ folyamatosan fejlődött, jelenleg kilenc fokozatot és egy mérnököt kínálnak, és az intézmény a CIES Egyetem nevet kapta.

Számos kihívás merül fel az oktatási intézmények számára, és a CIES Egyetemen egy humanista felfogásból indulunk ki, amelyben az emberi lény az első és utolsó oka az oktatás területén végzett munkánknak.

Hiszünk az egyéniségben, amely arra ösztönöz minket, hogy irányítsuk munkánkat, igyekezve a lehető legnagyobb mértékben fejleszteni hallgatóink ismereteit és készségeit, tiszteletben tartva az emberi lények közötti különbségeket.

Helyszínek

Helyszínek
  • Cuernavaca

    Humboldt,46, 62000, Cuernavaca

    Kérdések