Keystone logo
City University of London MA a dolgok internetén a vállalkozói készségekkel
City University of London

MA a dolgok internetén a vállalkozói készségekkel

London, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9200 / per year *

Az egyetemen

* évente teljes munkaidőben, UK / EU diákok. Nemzetközi £ 16,250 - a tandíjat éves változásnak vetik alá.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Kinek lesz?

Függetlenül attól, hogy mérnöki hallgatók vagy mérnöki szakemberek vagyunk, ez a kurzus felkészíti azokat a készségeket és ismereteket, amelyekkel az internetes internetes iparágban folytatni kell a karrieredet. A kurzus olyan feltörekvő vállalkozókra is felkeltõ, akik elsõsorban saját IoT-vállalkozásuk megkezdésére vágynak.

Ez az MSc segítséget nyújt a műszaki területek, például a számítástechnika, az elektronika, a távközlés, a számítógépes hálózatok, az informatika, az adatelemzés, a számítógépes biztonság és a szoftverfejlesztés területén.

Melyek az intelligens "dolgok" milliói a tárgyak internetén? Ismerje meg ezt a programot, és megtudja, hogyan segíthet a feltörekvő internetes játékipar kialakításában, megértve, hogyan kezelheti a technikai kihívásokat és kihasználhatja a határtalan lehetőségeket. "

Tom Chen professzor, programigazgató.

célok

A City , a Londoni Egyetem, a Vállalkozói MSc program a dolgok internetével segít:

 • Fedezze fel az elméletet és a gyakorlatot, amely értékes lesz a feltörekvő internetes játékiparban, vagy a saját IoT vállalkozás megkezdéséhez.
 • Fejlessze mélyreható szakértelemmel az elektronika, az érzékelés és a kommunikáció alapját képező technológiáit, amelyek lehetővé teszik a technikai ismeretekkel rendelkező műszaki mérnökök igényeinek és lehetőségeinek kihasználását, valamint a tárgyak internetes üzleti következményeinek tudatosítását.
 • Tanuld meg, hogy alkalmazod ismereteidet, hogy új találmányokat és ötleteket hozzanak létre, és hozd őket a valóságba.
 • Olyan vállalkozói perspektívát kell kifejleszteni, amely elengedhetetlen az innovatív termékek tervezéséhez a Sir John Cass Business School egyik moduljával, amely az Egyesült Királyság vezető üzleti iskoláinak egyike.

Az Egyesült Királyság kormánya a 2015-ös költségvetésben 40 millió fontot osztott ki az internetes tárgyakról szóló kutatásban, amely "az információs forradalom következő szakasza, amely mindent összekapcsol a városi közlekedésről az orvostechnikai eszközökről a háztartási készülékekre".

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy pályázzon erre a kurzusra, tartsa meg a másodosztályú kitüntetések diplomáját, vagy ezzel egyenértékű műszaki, tudományos vagy matematikai tudományágban.

Megfontolandó a megfelelő ipari tapasztalat, például néhány év egy kapcsolódó iparágban vagy indításkor.

Angol követelmények

A kurzusra vonatkozó angol követelmények az IELTS 6.5 (mind a négy vizsgált komponens közül legalább 6,0 előnyös).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az UKVI SELT listáján bekövetkezett változások miatt már nem tudjuk elfogadni a TOEFL bizonyítékát az angol nyelvre olyan diákok számára, akik 2014. áprilisa óta CAS-t igényelnek.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Innováció és társadalmi vállalkozás mesterképzése
  • London, Egyesült Királyság
 • Innovációs és logisztikai mesterképzés
  • Kouvola, Finnország
 • MSc innováció és vállalkozói szellem
  • Barcelona, Spanyolország
  • Madrid, Spanyolország