Keystone logo
The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

Bevezetés

CLI-ben alapította két testvér, akik éltek, dolgoztak, és tanult Kínában a kombinált 18 év. Felismerése után Kína növekvő jelentőségét a világban, ők együttesen a tehetségét hogy segítségével a diákok egy egyedülálló út a tanulás kínai és megérteni a KNK keresztül merítés.

Megalakulása óta, CLI adott otthont több száz diák több mint 30 ország és a világ számos vezető egyetemek, köztük a Harvard, a Yale, Oxford, Columbia, és még sok más. CLI már szerepelt a The Washington Post, a China Daily, és oktatási folyóiratok szerte az országban, és most elfoglalja a saját 5-történetet tanulási központ a gyönyörű déli város Guilin. 2012-ben, Frommer útikalauz ajánlott CLI, mint az egyik vezető kínai programok Kínában.

Guilin választották, mint a hazai CLI számos okból - ez meleg; kicsi és egyszerű navigálni, ahol a lakosság száma csaknem egymillió; a helyi lakosok barátságos és megnyerő; helyi konyha kiváló, és még sorolhatnánk.

Talán a legfontosabb ok, Guilin választották CLI otthona szépségét és kulturális gazdagságát a város. Kínában, Guilin volt híres a természeti szépsége több mint ezer éve. Érkezik Guilin érzi magát, mint utazást egy hagyományos kínai festék festészet. Lehetetlen pontosan leírni Guilin túlvilági hegyi táj szó - a táj egyik, amit látni kell.

Helyszínek

  • Guilin

    31 Chaoyang Xilu Guilin, Guangxi, China 541004

    Kérdések