Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Bevezetés

A Coaching for Change

Mentjük a személyzetet a vonatvezetők és a mentorok között, hogy a változás irányításába vezető szerepet vállaljanak egy hajlékonyabb, innovatívabb és folyamatosan fejlődő szervezet felé. Mi bizonyítottan sikerült az ügyfelek számára jelentősen csökkenteni a költségeket, miközben fenntartani a teljesítményt a biztonság, a minőség, a költségek, a szállítás, a termelékenység és a morál terén.

Összesen 60 embert foglalkoztató tanácsadói hálózatot építettünk ki. Tanácsadóinknak tapasztalatuk van a Shingho-díjnyertes vállalkozásokon belüli bevált gyakorlatok megtekintésére és fejlesztésére. 90% -uk dolgozott a Toyota-ban a csoportvezető szintjén vagy magasabb szinten. A hagyományos irányításból "más gondolkodási módot" hozunk. Mi "gyakorlati" vagyunk a munkahelyen, és megteszünk mindent, ami a gyors fenntartható változás biztosításához szükséges. Ez nem jelenti azt, hogy a tulajdonjogot a rendszerben vagy a belső változások vezetőitől távol kell venni.

Azok a kliensek, akikkel szeretünk dolgozni, ne csak küldjünk valakit egy tréningre, hogy visszatérjenek a munkába - a szokásos módon. Különbséget akarnak tenni, és így teszünk is! Az ethos és a portfólió célja, hogy valódi tanulást valósítson meg azáltal, hogy új eszközöket, technikákat és módszereket alkalmaz a munkahelyen.

Elkötelezettek vagyunk a Chartered Management Intézet által körvonalazott szabványok és szakszerűség mellett. Szaktanácsadást nyújtunk az Institute of Business Consulting (a Chartered Management Institute részéről) keresztül. Az Egyesült Királyság egyetlen szakmai testülete, amely a legmagasabb szintű vezetési és vezetési kiválóság előmozdítására törekszik.

Mi vagyunk a jóváhagyott központ a Vezetési és Menedzsment Intézettel. Az Egyesült Királyság legnagyobb vezetői és menedzsment szakképesítést végző szervezete és a Chartered Management Institute széles körű képesítéseket és támogatott programokat kínál, amelyek középpontjában a változásvezetés, a coaching és az üzletfejlesztési technikák állnak.

Fenntartjuk a fenntartható változást a kiválóság megszerzésében és elismerjük érte!

Helyszínek

 • Derby

  Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

 • Doha

  Doha, Katar

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések