Keystone logo
College of Charleston Környezeti és fenntarthatósági tanulmányok, MS
College of Charleston

Környezeti és fenntarthatósági tanulmányok, MS

Charleston, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 3444 / per semester *

Az egyetemen

* Tandíj (félévenként 6 óra): 3444 USD rezidensnek; 9036 USD nem rezidenseknek.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Környezeti és fenntarthatósági tanulmányok

Master of Science (37 kreditóra)

Ez az interdiszciplináris program felkészíti Önt a környezetvédelmi karrier kihívásaira. A környezetvédelmi politika hallgatójaként a környezeti kérdésekre adott közpolitikai válaszok kidolgozására és végrehajtására fog összpontosítani, különösen a politikai, politikai és társadalmi tényezőkre, amelyek szerves részét képezik a döntéshozatali folyamatnak. Ha jobban érdekli a szakpolitikai kérdések mögött meghúzódó tudomány, szilárd alapot szerezhet azon a módokon, ahogyan az információkat fel kell használni a környezeti és társadalmi kockázatok felmérésére, valamint a vonatkozó szakpolitikákra. A tanfolyam a környezettudomány és a politika területére vonatkozik, csakúgy, mint a laboratóriumi munka és a terepkutatás.

A(z) College of Charleston MES-programját úgy alakítottuk ki, hogy a hallgatók megismerjék a környezeti problémák interdiszciplináris természetét a politika és a tudomány posztgraduális tanulmányai révén.

Ez az interdiszciplináris fókusz lehetővé teszi számunkra, hogy kezeljük a társadalomra jelenleg nehezedő erőforrások, fejlesztési és tervezési nyomás széles skáláját. Alap- és választható kurzusunk tantervén, oktatói szakértelmünkön és szakterület-fejlesztésünkön (a kurzusok csoportosítása olyan területeken, mint a part menti és vizes élőhelyek kezelése, a környezeti tervezés és a környezeti veszélyek) révén a MES Program olyan képzést biztosít, amely ezeket a kihívásokat kezeli. Öregdiákjaink a legkülönfélébb területeken találnak munkát, ahol tudományos és politikai képzésük is jól szolgálja őket.

Interdiszciplináris programként a MES-program nem egyetlen akadémiai részlegben működik a(z) College of Charleston . Ehelyett hat tanszék (biológia, geológia és környezeti geotudományok, matematika, fizika és csillagászat, politikatudomány és közgazdaságtan) járul hozzá az alap- és választható kurzusokhoz, valamint a programban töltött időhöz. Számos más tanszék és az egyetemen kívüli intézetek és ügynökségek oktatói is felbecsülhetetlen értékű részét képezik a MES programnak.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MSc Természettudományi Fenntartható Fejlődésért
    • Linköping, Svédország
  • Mester környezettudományból, a fenntartható fejlődésre összpontosítva
    • Umeå, Svédország
  • MSc ökológia és fenntartható fejlődés
    • Linköping, Svédország