Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Bevezetés

CIID tekercs a CIID -től a Vimeo -n.

A Copenhagen Institute of Interaction Design számos oktatási kezdeményezésnek ad otthont

Oktatási tevékenységeink integrált környezetet jelentenek a résztvevők, a tanárok és a személyzet számára, hogy együtt dolgozhassanak egy multikulturális, multidiszciplináris stúdiókörnyezetben. Az iskola lenyűgöző és változatos választékot vonz a nemzetközi látogató karok közül, akiket magasan szakértőknek tartanak a területükön.

Tanterveink fejlődő jellegén keresztül folyamatosan fejlesztjük az interakciótervezés definícióját. A „tanulás csinálva” filozófia és az emberközpontú megközelítés vezetésével a diákokat arra ösztönzik, hogy tárják fel a témákat, mielőtt ötleteket generálnak. Ezeket a koncepciókat a jól felszerelt laboratóriumban és műhelyben prototipizálják.

A CIID új oktatási modellt biztosít, amely mind a tudományos élet, mind az ipar számára releváns. Az együttműködő ipari partnerségek és az iparág előtt álló projektek révén a hallgatók számos témának és valós környezetnek vannak kitéve.

113158_1.jpg

A CIID nyári iskolája szerte a világon lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy ötnapos műhelymunkákon keresztül tervezési és innovációs készségeket és eszközöket szerezzenek. Ezeket a workshopokat vezető nemzetközi szakértők segítik az innováció, a digitális technológia és a kreatív vezetés területén. Ez egy magával ragadó, mégis kompakt élmény, amely lehetőséget kínál a tervezési gondolkodás, a prototípus -készítés és a feltörekvő technológiák alkalmazkodásának lehetőségeinek feltárására. Mindenki számára nyitva áll, és lehetővé teszi, hogy minden háttérrel rendelkező diákok és szakemberek interakciótervezési készségeket és folyamatokat használhassanak munkájukban/projektjeikben. A nyári iskola eddig Dániában, Costa Ricában és Indiában zajlik, és nyitottak vagyunk más régiókba is.

113161_2.jpeg

A CIID professzionális programjai intenzív, többnapos workshopok, amelyek igény szerint érkeznek a világ nagyvárosainak vállalataihoz vagy nyilvánosságához. Világszínvonalú tervezők és terepszakértők által tanított tanfolyamaink célja, hogy Ön vagy csapata három vagy több napon belül átalakító lendületet adjon tudásának, készségeinek, hálózatának és karrierlehetőségeinek. Az emberközpontú tervezés és prototípus-készítés alapjaira épülő tanfolyamaink a valós alkalmazásokat és a megvalósítható, gyakorlati készségfejlesztést hangsúlyozzák. Intenzíven fog dolgozni társaival és oktatóival előadások, gyakorlatok és gyorsított projektek kombinációjával.

113160_3.jpg

A CIID interakciós tervezési programja (IDP) (1 év) megtanítja a résztvevőket, hogyan tervezzenek és valósítsanak meg termékeket, szolgáltatásokat és környezeteket - összhangban a CIID elképzelésével, hogy ösztönözze a cselekvést a jobb jövő felé. Bízunk a tapasztalatok, a gondolkodás és a kultúra sokszínűségében - és nem csak technikai és tervezési készségeket adunk a csapatmunkához, a kommunikációhoz és az együttműködéshez. Szigorú kiválasztási folyamatot követően kiválasztunk embereket a világ minden tájáról, hogy részt vegyenek Interaction Design Programunkban. Minden személy egyéni készségeket hoz magával, és az IDP hatékony platform a peer-to-peer tanuláshoz. Azért választottuk Costa Ricát az Interaction Design Program első helyszínéül Dánián kívül, mert az ország a világ biológiai sokféleségének megdöbbentő 6 százalékának ad otthont. Így tökéletes hely az életközpontú megoldásokra való összpontosításhoz. Célunk az, hogy tanuljunk a progresszív innovációból, és építhessünk arra, beleértve azt a tényt, hogy a régió jelenleg villamos energiájának több mint 99 százalékát öt különböző megújuló forrásból állítja elő: vízenergia (78%), szél (10%), geotermikus energia (10%) , biomassza és napenergia (1%).

Helyszínek

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Dánia

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések