PhDJogi tanulmányokBachelor/ AlapképzésMBATanulmányokHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Cork University Business School MSc Élelmiszeripar és Innováció

Cork University Business School

MSc Élelmiszeripar és Innováció

Cork, Írország

12 Months

Angol

Teljes idő

01 Jul 2025

Sep 2025

EUR 19 700 / per year *

Az egyetemen

* nem uniós díjért | EU-díjra: 10 640 euró

Bevezetés

Élelmiszer-üzleti és innovációs MSc programunkat az írországi University College Cork (UCC) Üzleti és Jogi Főiskola kínálja. Felkészíti a hallgatókat az élelmiszeripar dinamikus világában való karrierre, és felállítja őket, hogy vezető szerepet töltsenek be a kulcsfontosságú ágazati kérdések elemzésében és a folyamatosan fejlődő élelmiszeripar stratégiai irányításában.

A modulok egyensúlya ebben a programban tükrözi az élelmiszeripar globális jellegét. A hallgatók bővítik ismereteiket az élelmiszerekről, az élelmiszer-fogyasztóról, az élelmiszeripari innovációról és a döntéshozatali folyamatokról az élelmiszertermékeket fejlesztő, márkagyártó, forgalmazó és értékesítő vállalatoknál. A képzés gyakorlati alkalmazása ezen a tanfolyamon elemző, kommunikációs, üzleti és prezentációs készségekkel ruházza fel, amelyeket az iparág megkövetel és nagyra értékel.

A tanfolyamon elsajátított készségek nagymértékben átadhatók, így végzett hallgatóink mind az élelmiszer-szektorban (nemzetközi vállalatok, kkv-k, start-upok és élelmiszerügynökségek), mind a nem élelmiszer szektorban (bankok, piackutató cégek és felsőoktatás) keresnek munkalehetőséget. ).

Az MSc (Food Business and Innovation) program két részből áll, összesen 90 kredittel.

Miért válassza ezt a kurzust?

Élelmiszeripari és innovációs MSc programunk központi részét képezi az Élelmiszeripari Központú Kutatási Projekt munkavégzési lehetőséggel együtt. Ez történhet élelmiszeripari vállalatnál, élelmiszerügynökségnél, egyetemen, bankban vagy kapcsolódó intézményben. Ez az elhelyezés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékes munkatapasztalatot szerezzenek, és elméleti készségeiket, amelyeket előadásokon és zárókő-stílusú szemináriumokon fejlesztettek ki, a tényleges munkahelyen alkalmazzák.

A résztvevők érdeklődési körüktől függően Írországban vagy külföldön is teljesíthetik gyakorlatukat.

Az innovatív program további egyedi jellemzői közé tartozik a nemzeti és nemzetközi élelmiszerágazat mélyreható bevezetése; a releváns kurzusok egyedülálló keveréke, amelyek mind a bevett élelmiszeripari cégek, mind az induló vállalkozások számára relevánsak; valamint bevezetés az élvonalbeli élelmiszerkutatási kérdésekbe, az innovatív oktatási módszerekbe (beleértve a kezdőtáborokat) és a digitális marketing módszereinek bemutatását.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések