Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Bevezetés

fotó a Cracow University of Economics (CUE) jóvoltából

1

Cracow University of Economics (CUE) Lengyelország legnagyobb közgazdaságtudományi iskolája és Krakkóban a harmadik legnagyobb egyetem , a lengyelországi fő tudományos központ. Ez volt az első felsőoktatási intézmény Lengyelországban , amely az 1990-es évek elején bevezette az angol nyelvű tanulmányokat . A CUE diplomások az egyik legsikeresebbek Lengyelországban abban, hogy tudásukat és készségeiket a munkaadói igényekhez igazítsák. A nemzetközi hallgatók számára külön kínálunk Ajánlott programok angol. az egyetem élvezi számos nemzetközi kapcsolatok, a kar és a diákok külföldi utak tudományos célú, valamint a külföldi szakmai és képzési programok egyike az egyetem prioritásokat. a korszak a tudásalapú társadalom és a globalizációs folyamatok, a modern gazdaság erőteljesen támogatni kell a tudomány, hogy szembenézzen a kihívásokkal a nemzetközi piacon. Egyetemünk felelősséget előállítására egyaránt lengyelek és sok külföldi diákok munkáját az új globális piacon. a nemzetközi együttműködés a tudósok és az érintett személyek az iparban a legkritikusabb kapcsolat, amely az elért tudáson alapul messze túl Lengyelország határain.

fotó a Cracow University of Economics (CUE) jóvoltából

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

karok

A Cracow University of Economics négy kar található, amelyek teljes akadémiai jogokkal rendelkeznek. Ezek a karok - a Gazdaságtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, a Vezetési Kar, a Pénzügyi Kar és az Árutudományi Kar - számos székből és tanszékből állnak, különféle tanulási lehetőségeket kínálnak a hallgatók és a szakemberek számára, valamint alap- és alkalmazott kutatásokat végeznek. fotó a Cracow University of Economics (CUE) jóvoltábólTények és adatok ="2>

2
 • Lengyelország legnagyobb gazdasági egyeteme, 19 óta működik = "25
 • négy kar
 • az alt = "23 000 hallgató
 • különféle angol nyelvű tanulmányi programok
 • about alt = "200 partner a világ minden tájáról
 • rangos nemzetközi szervezetek tagjai (azaz az Európai Egyetemi Szövetség, a Nemzetközi Üzleti és Gazdasági Iskolák Hálózata stb.)
 • Krakkóban található - vezető akadémiai központ és nagyon népszerű turisztikai célpont

Helyszínek

Helyszínek
 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Programok

  Kérdések