Keystone logo
Cracow University of Technology

Cracow University of Technology

Cracow University of Technology

Bevezetés

A Cracow University of Technology számos tanulmányi változatot kínál. A CUT jelenlegi oktatási kínálata 25, I. és II. Fokozatú posztgraduális tanulmányokat tartalmaz 7 karon. 4 karon végzett tanulmányok angol nyelven érhetők el.


JELENTKEZZ MOST!!!


Tájékoztatjuk a külföldről érkező jelentkezőket, akik a lengyel állampolgárokra nem alkalmazandó szabályokra kérik a tanulmányokat, hogy a felvételi folyamat (Bachelor, Master program - AY 2018/2019) folyamatban van, és egész évben elfogadjuk a pályázatokat.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem végeznek toborzást olyan pályázók számára, akik tanulmányokat folytatnak a lengyel és az uniós polgárokra vonatkozó szabályokra.


Nemzetközi Oktatási Központ

A nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni a mi Egyetemen is lehetőség van tanulni lengyel, miután befejezte az egyéves előkészítő tanfolyam az International Center of Education. Diákok vannak a világ minden tájáról, akik a Cracow University of Technology tanulnak lengyelül, miután végezték az ICE diplomáját.

A Nemzetközi Oktatási Központ a Cracow University of Technology kollégiuma. Már több mint 25 éve fogadtuk a nemzetközi hallgatókat és kutatókat.

A Központ céljai kettősek - először városi tanulmányok és fenntarthatósági tanulmányok végzése; - másodsorban egyéves előkészítő tanfolyamok és rövid intenzív áthidalási kurzusok biztosítása a lengyelországi tanulmányokat megkezdeni szándékozó nemzetközi hallgatók számára.

Az előkészítő és áthidaló tanfolyamok olyan eszközök, amelyekkel a nemzetközi diákok jobban megfelelhetnek az egyetemekbe való belépéshez szükséges tudományos követelményeknek. Az ICE tanfolyamai különösen alkalmasak arra, hogy biztosítsák az egyetemi vagy posztgraduális programban való részvételhez szükséges tudományos hátteret Lengyelországban. Előkészítő kurzusokat kínálunk a mérnöki és a tudományági, az építészeti és a művészeti szakterületeken.

Az osztályokat tapasztalt előadók és kutatók tanítják. A nemzetközi hallgatók nagyon jól ismerik a személyes és a tudományos eredményeket.

Ha szeretne tanulni és találkozni különböző kultúrákból származó emberekkel, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a Nemzetközi Oktatási Központban eltöltött időt kifizetődő és élvezetes lesz.

Kérjük, ellenőrizze az ICE honlapját, hogy megtudjon valamit: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Statisztika

Jelenleg közel 14 000 hallgató vesz részt nappali, részmunkaidős és Ph.D. tanulmányokat, valamint posztgraduális tanulmányokat közel 1100 akadémiai tanár felügyelésével. A PK-t végzett öregdiákok száma meghaladja a 80 000-et.

  Rangsorok

  Jelenleg Cracow University of Technology a következő nemzetközi rangsorban szerepel:

  • A Shanghai Ranking tudományos tantárgyak globális rangsora 2019-ben és 2020-ban – Gépészet (#301-400)
  • THE World University Rankings 2021 (#1001+)
  • QS World University Rankings:
   2021-es QS World University Ranking (801-1000)
   2020-as feltörekvő európai és közép-ázsiai egyetemi ranglista (79.)
  • A három egyetemi küldetés rangsora 2020-ban (1101–1200)
  • A világegyetemek 2020-as webometriai rangsora (#1205)
  • UI GreenMetric World University Ranking 2018 (#572)
  • U-Multirank

  Helyszínek

  • Kraków

   Warszawska,24, 31-155, Kraków

  Kérdések