Keystone logo
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Bevezetés

Üdvözöljük a Department of Biology

Minden félévben a Biológia Tanszék végzős hallgatók otthont szeminárium sorozat, ahol meghívott előadók a többi intézmény jelentkezik a kutatásaik eredményeit.

Szemináriumokat tartanak hétfőn 11:10 órakor Rm. 215 McCort-Ward. Pizzát szolgálnak fel 12:00 órától Rm. 200 követő szemináriumon.

A rendezvény támogatói a Graduate Student Association.

Biológia Club

A CUA Biológia Club egy olyan szervezet, minden érdeklődő számára az élettudományok. Tanévben a Club szervez kombinációja a szociális és oktatási tevékenység, amely sok lehetőséget a diákoknak, hogy befolyásolja a kar és egymással. A klub szponzorok előadássorozatok meg a jelenlegi problémák és egyéb érdekes témákról, és biztosít tagjainak a lehetőséget, hogy felvegye a kapcsolatot a szakemberekkel az élettudományok.

A mintavétel a közelmúltban Club tevékenységek a következőket tartalmazza: Fogadóbizottsága elején a tanév; karrier tárgyalások; esik vacsora; előadássorozatok; gyakornok-orientált programok; Karácsonyi parti; végi év grill, és; A Hálaadás alap emelő néhány (ezért másoknak esznek).

Küldetés

A Center for Advanced Training in Cell and Molecular Biology, egy egységet a Department of Biology az Amerikai Katolikus Egyetemen jött létre 1983-ban, mint egy nemzetközi központ szakértői képzés tudósok, technikusok, végzős hallgatók és posztdoktori ösztöndíjasok. A hangsúly az új és régi biomedically kapcsolatos koncepciók és technológiák, amelyek a jelentős lendületet adott a kortárs kutatások, innovatív ipari alkalmazások és kifinomult diagnosztikai laboratóriumi technikák.

Helyszínek

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Programok

    Kérdések