Keystone logo
China University of Petroleum

China University of Petroleum

China University of Petroleum

Bevezetés

történelem

Kína University of Petroleum (CUPB) 1953-ban alapították, jelölték az egyik legfontosabb hazai egyetemek 1960-ban, és egy „211” nemzeti egyetem alatt adagolása az Oktatási Minisztérium. Ennek első szintű országos egyetemi Kína, a küldetése, hogy előkészítse CUPB képzett mérnökök és remek műszaki szolgálat a globális olajipari révén oktatás a legmagasabb minőséget és a kiváló kutatás.

Egyetem Áttekintés

Az év erőfeszítéseinek, CUPB már igyekszik javítani a program minőségének folyamatosan fejlődik, hogy felfüggeszti az élvonalbeli kutatás és az ipari fejlődés, és bővíti tudományágak és kutatási területeken. A jelen hangsúly CUPB magában a hagyományos energetikai mezőket mellett az új tájékoztatási, hogy fenntartható és megújuló energetikai technológiák és a tiszta energia technológiák, mélytengeri technológia, az energia stratégia és politika tanulmány biztonságosan mérnöki technológia, környezetvédelmi mérnöki és energiagazdálkodás. Jelenleg 16 főiskolák összesen át CUPB mely 27 alapképzési szakok, 99 mester programok és 48 doktori programok. Meg 2 legfontosabb nemzeti laboratóriumok, 1 nemzeti műszaki oktatási központ és 20 miniszteri kulcsfontosságú laboratóriumok, kutatóintézetek.

A tudósok, akik veszik a CUPB pozícióját, mint a nemzeti vezető energetikai kérdésekben, alapvető része a gazdag tudományos környezetben. Vannak 1369 tanár összesen, beleértve 229 professzorok és docensek 274. Köztük van két győztes a kínai Tudományos Akadémia Awards, két győztes a Kínai Tudományos Akadémia Műszaki Awards. CUPB jelenleg 7,663undergraduate diákok, 5426 mesterképzésben résztvevő, 1076 PhD és 832 külföldi diákok 52 ország.

Egyik alapelve a CUPB óta szorosan együttműködik a világ vezető energetikai vállalatok, mint a China National Petroleum Corporation, Kína Petroleum and Chemical Corporation, Kínai Nemzeti Offshore Oil Corporation, TOTAL, Shell, Petronas, a szaúdi Aramco Kogas, BP, a Statoil stb Több, mint 65% -át kutatási projektek támogatásával ezek a szervezetek. Nemzetközivé egyike a három fő stratégiai prioritása CUPB akinek célja, hogy vonzza a tudósok szerte a világon, és bevonja a kar és a diákok, hogy vizsgálja meg a világot, és megosszák kapacitás révén a világ kötések a CUPB globális partner intézmények. CUPB jelenleg együttműködési kapcsolatot 120 felsőoktatási intézmények és a tudományos szervezetek 36 országból.

Egyetem

Kína University of Petroleum, Peking, található egy festői régió turisztikai érdeklődés Changping megyében, Peking, mintegy 5 mérföldre a Ming Tombs és 15 mérföldre a Nagy Fal. Changping a dinamikus, mégis fesztelen, kulturálisan gazdag, de a földre. Egy könnyen felfedezni Changping gyalog vagy kerékpárral a tökéletes méret. CUPB egy szép campus két viszonylag független negyedévben, amely kiváló tanítási és tanulási lehetőségek és jól felszerelt lakott területeken.

Helyszínek

  • Beijing

    China University of Petroleum-Beijing, 18 Fuxue Road, Changping, , 102249, Beijing

Kérdések