Keystone logo
Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Bevezetés

Dar Loughat egy professzionális nyelvi központ Marokkóban, amely intenzív tanfolyamokat kínál a modern modern arab és a kolloquial marokkói arab minden szintjén egész évben.


2004-ben alapították Tetouan városának szívében Észak-Marokkóban, Dar Loughat gyorsan megalapozott egy erős és elismert hírnevet, mint az arab világ kulturális központja. Ami segített nekünk egy ilyen nagy kezdet volt:/>


Helyünk/>

Ideális helyen, a belvárosi belváros közepén, amelyet az UNESCO világörökségként nyilvánított ki, Marokkó legjobbjait kínáljuk diákjainknak. Az arab nyelvtanulása Tetouan-ban a diákok élvezhetik a város kiváló strandjait, az örökös hegységét és az ötszázados Medinát.


Minőségünk/>

A külföldi oktatással foglalkozó fórum tagja, Dar Loughat folyamatosan nyújtja a legmagasabb színvonalú oktatási szolgáltatásokat. A Dar Loughat-ban a diákok három-nyolc tanulóból álló kis méretű osztályokból, valamint kirándulások széles skálájából, valamint társadalmi és kulturális tevékenységekből állnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a legtöbbet kihozzák nemzetközi tapasztalataikból.


Mi tanáraink/>

Nyelvi kurzusainkat lelkes, többnyelvű, képzett és tapasztalt tanárok adják, kizárólag az arabul beszélő, nem anyanyelvi tanárok számára.


Nemzetközi légkörünk/>

Nagyon változatos és nemzetközi tanuló testületet fogadunk egész évben, érdekes, ösztönző és rendkívül multikulturális tanulási környezetet teremtve.

72349_chart.png


Szociális programunk/>

Különböző bevándorlási és nyelvi csereprogramokon keresztül napi kapcsolatot biztosítunk diákjainkkal a marokkói életre, lehetővé téve számukra, hogy bővítsék szókincsüket, javítsák beszélt nyelvük teljesítményét és jobban megértsék a helyi kultúrát.

Helyszínek

 • Tetouan

  Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések