Keystone logo
Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Bevezetés

A választások

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy nemzetközi diplomát szerezzenek világszerte: 195 partneregyetem szerte a világon számos lehetőséget kínál a hallgatóknak tapasztalatszerzésre és kreditek megszerzésére a diploma megszerzéséhez külföldi devizaszemeszterek, szakmai gyakorlatok és kétdiplomás tanulmányok révén. Valójában minden egyetemi diplomához tartozik egy kötelező gyakorlati félév, amely helyben vagy külföldön is elvégezhető.

Együttműködünk több mint 500 regionális és multinacionális társasággal, beleértve a globális szereplőket, mint például a BMW, a MAN, a Continental, a ZF és a Siemens, ahol a hallgatók felbecsülhetetlen tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezen túlmenően az egyetemi Karrier Szolgálat mentori programot tart, amelyben a hallgatók együttműködnek egy professzionális üzleti mentorral, hogy segítsék őket szakmai céljaik elérésében. Ez az aktív promóció megnyugtatja az átmenetet az akadémiai karrierből a szakmai karrierbe, azaz a diplomáink különösen sikeresek a munkaerőpiacon.

Statisztika

8000 fős hallgatói létszámunk, köztük 30%-a nemzetközi hallgató, számos angol vagy német nyelvű képzést tanul.

  Campus jellemzői

  Oktatói egyetemek

  A hallgatók nyolc karon oszlanak el két egyetemen. A deggendorfi fő campus számos képzési programot kínál angolul vagy németül. Az európai Campus Rottal-Inn-en minden diákot kizárólag angol nyelven tanítanak (a nemzetközi diákok német leckéken vesznek részt). Ez a két campus egy órás autóútra van egymástól, és mindkettő Bajorországban, Dél-Németországban található.

  Tanulóink közérzete szempontjából fontos tényezőnek tartjuk a nagyszerű életmódot. A hallgatókat számos lehetőség támogatja, mint például egy sor diákklub, kiterjedt sportprogram (jelenleg mi vagyunk a német egyetemi labdarúgó-bajnokok), nagy nemzetközi iroda, nyelvi központ és karrierszolgálat. Nyílt napos rendezvényt szervezünk az egyetemen és zenei fesztivált minden nyáron.

  A hallgatóink számára kialakított összes kar, műhely és szolgáltató központ az egyetemen, azon belül és környékén található, nyitott, barátságos és kommunikatív környezetet teremtve a személyzet, a hallgatók és az oktatók között.

  • Tekintse meg oktatási egyetemeinket a www.th-deg.de/en/dit/campuses oldalon

  Képek a Deggendorf campusról:

  121525_Degcampus.jpg
  121526_Degaudiolab.jpg
  121527_Degcampushallway.jpg
  121528_Degcampus2.jpg
  121529_Degcampussnow.jpg
  121530_Degcampussummer.jpg

  Képek az európai egyetemről:

  121531_ECcafe.jpg
  121532_ECcampus2.jpg
  121533_ECcampus1.jpg
  121534_ECcarpark.jpg
  121535_EClibrary.jpg

   Helyszínek

   • Pfarrkirchen

    Max-Breiherr-Str. 32

   • Deggendorf

    Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

   Kérdések