Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Bevezetés

Dialogo Brasil az egyik első iskolák az oktatási csere Brazília. 1989-ben alakult a Salvador da BahiaEz egy utalás az oktatás és a képzés az akkulturáció portugál külföldiek számára. Testre szabott programokat az egyének, vállalatok, egyetemek és intézmények világszerte. Ez 26 éves tapasztalattal és minőségi tanítás portugál és a brazil kultúra. Az iskola található, a 3. legjobb strand a világ, Porto da Barra Beach, Barra környékén megválasztott 2007-ben a brit The Guardian napilap.

Ez egy nagy és szép 2 emeletes házon: - Kilenc légkondicionált tantermek látva-hang- audio berendezések - konyha gasztronómiai osztályok - Saloom a Samba tánc, Capoeira és jógaórák - Nagy szabadtéri zöld terület chating és a dohányzás - Ingyenes internet és WiFi, kávé és tea

Módszertana Dialogo tanfolyamok A legerősebb jellemzője a programok Dialogo Brasil sok beszéd a tantermi képzés, valamint az integráció kulturális tevékenységek, elveit követve a kommunikatív megközelítés kultúrák közötti és a nyelvoktatás. Órákon portugál és azokat gondosan előkészített minden szinten. Egy szép módon, játékok, zenék, videók és egyéb taneszközök fejlesztésére használják készségek hallás és beszéd, amely a hallgatókat, hogy különböző feladatokat valós élethelyzetekben.

Az iskola kidolgozta oktatási modulok minden szinten: "Falo Português I, II és III." Ezek a modulok kiterjed a helyzeteket, nyelvtani szerkezeteket és a szókincset kell egy külföldi, aki Brazíliában.

Miért Salvador da Bahia? Salvador néven is ismert Brazília fővárosa boldogság miatt számtalan népszerű szabadtéri pártok, beleértve annak utcai karnevál. A város legnagyobb karnevál a világ. Az első gyarmati fővárosa, Brazília, a város egyik legrégebbi az amerikai kontinensen.

Helyszínek

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések