Keystone logo
Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Bevezetés

Designskolen Kolding

Tiszteletben tartjuk az egyes hallgatók és munkatársak alapanyagait, és értékeljük a párbeszédet, az egyenlőséget és a sokszínűséget.

DK hallgatói felvétele a tehetségen alapul. Ez különbözteti meg a DK a hagyományos egyetemektől. Neveljük és értékeljük a tehetségeket, és kihívásként kezeljük őket azzal, hogy megtanítjuk hallgatóinkat reflektálni saját folyamatukra, és megtanítjuk őket az együttműködésre a felhasználás sajátos összefüggéseihez kapcsolódó feladatok elvégzésével, lehetőleg az iparral együttműködve.

DK a dán formatervezés hagyományaira épít és az értelmes tervezésre összpontosít. Úgy gondoljuk, hogy a történelemhez és a hagyományokhoz való kapcsolódás lehetővé teszi valami új alkotását. Az iskola tanítási megközelítése az, hogy nem adjuk meg a választ, hanem együtt fedezzük fel.

A DK eszközökkel, technikákkal, koncepciókkal és módszerekkel dolgozunk. Tudásra és kutatásra építünk, és hangsúlyozzuk az érzékszervi érzékelést és kísérleteket; egyesítve a kezeket és az elmét.

DK egyetemi státusszal rendelkezik. Akadémiai környezetet kínálunk, amely számos elismert kutatóból áll, akik a tervezés új kutatási területére és a PhD projektek növekvő kibocsátására összpontosítanak. Ugyanakkor nagyra értékeljük a szakmai gyakorlatot, és kiemelten kezeljük a kiváló műhelyfeltételek felajánlását, amely lehetővé teszi hallgatóink számára, hogy az anyagokkal 1: 1 arányú skálán dolgozzanak. Megköveteljük, hogy iskolai karunk legyen szakember a szakterületén, és megbecsült vendégkarunk inspirációt ad a szakmai gyakorlatból.

Három különböző mesterképzést kínálunk:

Design az emberek számára

Tervezés a bolygó számára

Design for Play

A Design School Kolding mesterképzési programja támogatja és bővíti a BA-képzésből származó ismereteket, kompetenciákat és készségeket, és lehetővé teszi a Design for People, a Design for Planet vagy a Design for Play szakterületeket.

Az MA program mélyreható és átfogó megértést nyújt Önnek a tervezői szakmához kapcsolódó módszerekről, elméletekről és technikákról.

Az általad választott szakterülethez kapcsolódó ismeretek és kompetenciák mellett szakmai párbeszédet és felügyeletet is kínálunk:

Ipari formatervezés

Kommunikációs tervezés

Divattervezés

Textiltervezés

Kiegészítő tervezés

„A program az üzleti közösséggel és a szélesebb társadalommal való együttműködésre összpontosít, egyedi eseteken alapuló tanfolyamokkal együtt. Az együttműködésnek és a tanfolyamoknak erős elemei vannak a felhasználókkal való készítés, elkötelezettség és együttteremtés. Ez magában foglalhatja a ruhákat, játékokat, termékeket, felhasználói felületeket, szolgáltatásokat, fizikai környezetet, játékokat - bármi is támogatja a játékos embert, a fenntartható életmódot vagy a társadalmilag befogadó társadalmat. ”

A mesterképzés egy érettségi projekttel zárul, és megkapja a Design Master of Arts címet. A tervezői mesterképzés képes arra, hogy részt vegyen és együttműködjön művészeti és tudományos tervezésfejlesztési projektekben.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

  • Kolding

    Ågade 10

    Kérdések