Keystone logo
DOBA Business School

DOBA Business School

DOBA Business School

Bevezetés

Teljesen akkreditált modern európai üzleti iskola vagyunk olyan egyének számára, akik érdeklődnek ismereteik és versenyképességük javításában az online és a személyes beszélgetéseken keresztül. A minőségi tanulmányi programok, melyek négy különböző nyelven állnak rendelkezésre, megfelelnek a jelenlegi európai és globális üzleti környezet szabványainak és követelményeinek.

21. századi kompetenciák fejlesztése innovatív programokon és megközelítéseken keresztül, amelyek az UNIQUe nemzetközi akkreditációját tartják az IKT-használat felsőoktatásban

DOBA Business School kulcsfontosságú előnyei

 • egy fejlett és létrehozott online tanulás modell, amelyet az Európai Minőségbiztosítási Alapítvány akkreditál az e-learning terén
 • kortárs programok, amelyek célja a helyi és gyakorlati ismeretek megszerzése,
 • a modern IT-támogatott felsőoktatás, amelyet a széles körű szakmai tapasztalattal rendelkező tanárok nyújtanak,
 • egy diákközpontú megközelítés,
 • tudományos kutatás, nemzetközi együttműködés és egyéb fejlesztési tevékenységek,
 • jelenléte a délkelet-európai piacokon,
 • világos globalizációs stratégia az új külföldi piacok bejutása Afrikában és Indiában,
 • társadalmilag felelős és etikus oktatási és kutatási tevékenységeket.

A DOBA tanulmányi programokat kínál a részmunkaidős hallgatók számára, akik általában foglalkoztatottak, és regisztrálhatnak rendszeres programokra és távoktatási / e-learning programokra. A diákok szlovén, szerb, horvát vagy angol nyelven tanulhatnak.

DOBA Business School része a 1990-ben alapított DOBA Business Group-nak. A DOBA Business Group a legnagyobb privát oktatási intézmény Szlovéniában. Kezdettől fogva a DOBA fejlesztette és támogatta az egész életen át tartó tanulást. Több mint 100 különböző formális és nem formális oktatási és képzési program a különböző célcsoportok és korcsoportok számára az európai oktatás iránti megnövekedett igény kielégítésére.

Programjaink továbbra is növelik az egyének oktatásának színvonalát, és megerősítik azt a tényt, hogy a tudás értékes eszköz. Ahelyett, hogy felkészítenének a mai hagyományos szakmák egyikére, felkészítünk Önökre a holnap több szakmára és munkára.

97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


A látomásunk

Egy iskola, amely túlmegy.

Az európai online tanulás egyik vezető iskolája és egy globálisan elismert iskola ezen a területen - elismert pedagógiai innovációi, nyitottsága, társadalmi felelőssége, a fenntartható kiválóság iránti meggyőződés, valamint vállalkozó és társadalmilag felelős diákjai számára, akik készek megoldani a jelenlegi gazdasági problémák és a szociális kérdések kezelése.

Küldetésünk

A kihívások átalakítása lehetőségeihez új programokkal és megközelítésekkel.

DOBA Business School egy privát üzleti iskola és egy megalapított felsőoktatási intézmény az online tanuláshoz a régióban és egy tudásközpontban. DOBA Business School végzi a posztgraduális és posztgraduális programokat és kutatást az alkalmazott társadalomtudományok területén. Törekvéseink a tudás hiányosságainak csökkentése és a sikeres karrierlehetőségek bővítése Szlovéniában és a régióban. Tevékenységünk célja a szűkebb és szélesebb társadalmi közösség biztosítása a kortárs képzett és gyakorlatilag képzett diplomásokkal, akiket etikus és társadalmilag felelős cselekvések hajtanak végre.

Az értékeink

Társadalmi felelősség
Segítünk a szabad gondolkodás, kritikus, vállalkozó kedvű és kreatív egyének alakításában, amelyek fellépése hozzájárul a társadalom fejlődéséhez.

Az etikai értékek tiszteletben tartása
Olyan magas etikai elvek kötődnek, amelyek a tanulmányi programunk és a tanulmányi módok középpontjában állnak. Az oktatás és a saját cselekvéseink elősegítik a sokszínűség tiszteletben tartását, elfogadását, a toleranciát és az emberi jogok és alapvető szabadságok tiszteletben tartását.

Az oktatás minősége
A tanulmányi folyamat végrehajtásának, a végrehajtók képzettségének folyamatos ellenőrzése, a programok végrehajtásának feltételei, a belső szervezet, a tanulmányi eredmények nemzetközi összehasonlíthatósága, a közösséggel való aktív együttműködés és a fejlesztések folyamatos végrehajtása a hallgatók bevonásával.

Kutatási és fejlesztési tevékenységek és innovációk
Az egyetemi közösség egyenrangú tagja a tudományos és kutatási munkában olyan új és innovatív megoldások biztosításával, amelyek előrelépést jelentenek a környezetben.

Alkalmazkodj és légy a társadalmi változás tényezője
Tevékenységünk a kutatásban, az oktatásban és a tanácsadásban, a kapcsolatok kialakításában, etikus magatartásunkban és az egész életen át tartó tanulás ösztönzésében hozzájárul a társadalmi felelősség fenntartható fejlődéséhez Szlovéniában és azon túl. Ezt nemzeti és nemzetközi szakértők, intézmények, szervezetek és vállalatok együttműködésével végzik.

Az egyéniség tiszteletben tartása és a csapatmunka előmozdítása
Tiszteletben tartjuk az egyének elvárásait és igényeit, ugyanakkor elősegítjük az együttműködést.

Függetlenség
Hiszünk a szellemi szabadságban, és pénzügyileg, intézményileg és tudományosan független, piacorientált intézmény.

Helyszínek

 • Maribor

  Prešernova ulica 1,, , Maribor

  • Belgrade

   Sava Centar, Milentija Popovića 9,, 11000, Belgrade

   Kérdések