Keystone logo
Dorados University (Universidad Dorados)

Dorados University (Universidad Dorados)

Dorados University (Universidad Dorados)

Bevezetés

A Dorados Egyetemet 1997-ben alapították, a régió olyan fiatalainak kényszerítő igénye miatt, akiknek nem sok lehetőségük volt választani, hogy hol tanuljanak.

A "Minőségi oktatás a jobb életmódért" szlogenet hoztuk létre, és megalapítása óta a "La Universidad Dorados " mint oktatási intézmény foglalkozik intézményünk oktatási színvonalának fenntartásával és emelésével.

Fogalmától fogva a Dorados Egyetemet olyan koncepcióként mutatták be, amely minden szintet vonzó tulajdonságokkal kíván integrálni, mind az infrastruktúra, mind az együttélési terek, a Mexikói Köztársaság különböző részein található szállodák szakmai gyakorlatai, külföldi csereprogramok, Az egyetlen, amely rendelkezik valódi szállodával a szakmai gyakorlathoz, megfizethető lehetőségekkel, képzett tanárokkal, de alapvetően mindig is az a személy volt az ember, mint ember.

A) Igen; Sietség nélkül, de szünet nélkül elértük, hogy a Dorados Egyetemet Morelosban már oktatási intézményként ismerik el a világ minden táján, és vállaltuk ezt az elkötelezettséget, mert őszintén és felelősségteljesen dolgozunk, figyelembe véve ezt az oktatást, a Dorados Egyetem életmód.

Helyszínek

Helyszínek
  • Oaxtepec

    Rómulo Hernández, 62738, Oaxtepec

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések