Keystone logo
Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Bevezetés

A gyermekek és fiatal felnőttek megfelelő oktatásának biztosítása mindig is a mi ambíciónk volt. Az oktatás egy bibliai identitással átterjedt. Az oktatás, amely tényleg megérinti őket, és valami tartós értéket nyújt nekik. Gyermekek és diákok számára Hollandiában, de a világ minden tájáról.

A Driestar Christian University for Teacher Education a keresztény nevelés tudásának központja. 1944-ben egy kis református pedagógusképző iskolát indítottunk. Azóta egy olyan egyetemi oktatási egyetemre nőttünk, amely az általános és a középiskolai tanárok képzésére szakosodott. 2005-ben ez az intézmény egyesült egy oktatási támogató központtal.

A Driestar Christian University for Teacher Education egy három részleggel rendelkező intézmény, amelynek 325 alkalmazottja van. Célunk, hogy olyan programokat kínáljunk, amelyek naprakészek és kapcsolatban állnak a tanítási gyakorlattal. Minden programunk az első és az ötödik között szerepel a tanárképzési programok nemzeti minősítési listáin. A speciális oktatási igények egyike a szakterületünknek.

Szorosan részt veszünk számos általános iskolában, és szoros kapcsolatot ápolunk a területen dolgozó szakemberekkel, és mivel ez a részvétel, tudjuk, mi számít a tanároknak az osztálytermekben.

Keresztény identitás

A Driestar Christian University for Teacher Education egy református intézmény. Alapítványunk az Isten örök és tévedhetetlen szavai, valamint a Biblia (a heidelbergi katekizmus, a holland vallásvallás és a Dordt-kenonok) alapját képező vallásvallomások.

Keresztény identitásunk szervezete alapja: minden pedagógiai és szervezeti szempont a keresztény hitünkön alapul. Az odaadás, a megbízhatóság, a bölcsesség, a hovatartozás és a bátorság alapvető értékek, amelyekből megpróbáljuk elvégezni munkánkat.

Hozzáállás

 • Coram Deo: az az elképzelés, hogy Istenért élünk.
 • Igazgatás: az a fogalom, hogy tehetségeket kapunk és szorgalmasan elkötelezzük ezeket a tehetségeket, ahol Isten megpróbál minket dolgozni.
 • Függőség: az az elképzelés, hogy egy törött világban élünk, és teljes mértékben Isten irgalmasságától és erősségétől függ, amelyet tőlünk kapunk.

Látomás

A Driestar Christian University for Teacher Education esetében minden munkát ihletett az a meggyőződésünk, hogy a Biblia az örökkévaló és létfontosságú Forrás.

Ez alapelveket biztosít az oktatás és az oktatás számára. Örömünkre szolgál, hogy értékeljük az oktatás minden irányzatát a bibliai iránymutatások szerint, és reménykedünk, hogy egy (protestáns) keresztény és (bibliai) református nézetet mondunk a társadalom oktatásáról. Olyan társadalomban, ahol az ember maga lett a norma, nagyon komolyan vesszük ezt a felelősséget.

Az oktatási kutatást az elméletek (elméleti fogalmak) értékelésével végezzük, majd alkalmazzuk őket a területen tanárokra. Hisszük, hogy a tudást csak a tanárokkal és más szakemberekkel együttmûködve és a partnerekkel (a nemzeti és kulturális határokon átívelõ) együttmûködéssel lehet kialakítani.

Küldetés

A Driestar Christian University for Teacher Education olyan oktatási intézmény, amelynek feladata.

Mi, mint a Driestar Christian University for Teacher Education, inspirálja, oktatja és támogatja (református keresztény alapelveken alapuló oktatást nyújtó diákok) és oktatók.

Ideális iskolánk

 • keresztény nevelést biztosít.

 • az ideális munkahely a keresztény tanár számára.

 • ahol a tanulók inspiráló környezetben tanulhatnak

 • olyan iskola, ahol a speciális szükségletű gyermekek különleges figyelmet és figyelmet kapnak.

 • kiváló vezetői képességgel rendelkezik és jól kezeli.

 • a szülőket úgy tekinti, mint az egyik legfontosabb partner (ek) az oktatásban, és támogatja a szülőket a családok felnevelésében.

Helyszínek

 • Gouda

  Driestar Hogeschool University for Teacher Education Burg. Jamessingel 2 PD GOUDA, 2803, Gouda

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések