Keystone logo
Eötvös Loránd University MSc Biológia
Eötvös Loránd University

MSc Biológia

Budapest, Magyarország

2 Years

Angol

Teljes idő

31 May 2024

Sep 2024

EUR 4190 / per semester *

Az egyetemen

* pályázati díj: 160 €. Regisztrációs díj, csak az első félévben: 60 €

Bevezetés

A hallgatók intenzív továbbfejlesztett és magas szintű kurzusokban vesznek részt a biológia különféle területein, amelyek a leginkább relevánsak a szakterületükre, hogy tájékoztassák őket a legújabb fejleményekről és a frontvonal problémáiról. Az idő kb. 60% -a gyakorlati óra (laboratóriumi / terepi gyakorlatra és kutatásra fordítva), amely biztosítja a legkorszerűbb módszerek ismereteit.

A tanterv intenzív emelt szintű kurzusokból áll össze a kiválasztott tudományterületek elméleti vonatkozásaiból, valamint speciális szemináriumok sorozatából, amelyek a szűkebb tudományterület problémáiról szólnak. A program gyakorlati tanfolyamokat és felügyelt kutatási tevékenységet is magában foglal, amelyekre az „M.Sc. Tézis". Az első két félévben az elméletre és az alapvető laboratóriumi vagy terepi gyakorlatra helyezik a hangsúlyt. A harmadik és a negyedik félévet a disszertáció kutatásának és előkészítésének szentelik.

A képzési médium angol, így a hallgatók jobban tudják megszerezni az akadémiai angol nyelvet a biológia különböző területein.

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések