Keystone logo
EAE Business School Barcelona Master in Entrepreneurship és Innováció
EAE Business School Barcelona

Master in Entrepreneurship és Innováció

Madrid, Spanyolország

10 Months

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 15 900

Az egyetemen

Bevezetés

Az EAE Barcelona vállalkozói és innovációs mesterképzése két alapvető koncepción alapul: valós tapasztalatszerzés a vállalkozói lét kulcsfontosságú aspektusainak fejlesztésében, és a tanulási folyamat során szükséges szórakozás.

Valósítsuk meg együtt az ötleteidet!

Elmélyedhet a vállalkozói szellem kulcsfontosságú aspektusaiban, mint például a gondolkodás, a cselekvés és a létezés módja, amely a csapatmunkára és a problémák megoldására összpontosít az értékteremtés érdekében.

Kampuszunkban megtanulhatja, hogyan fejlessze az olyan készségeket, mint a kreativitás és a vezetés, valamint hogyan erősítse meg az önmagába vetett bizalmat.

Ha Önben megvan a vállalkozói viszketés, akkor folyamatos innovációt fog tapasztalni, amihez megfelelő stratégiákra, az erőforrások optimalizálására és az élethosszig tartó tanulás iránti elkötelezettségre van szükség.

Főbb pontok

  • Stratégiai innováció - Saját innovációs modell létrehozása és annak minden változata, annak abszolút stratégiai kapcsolata a vállalkozói tevékenységgel és annak állandó szükségessége, hogy a vállalat létrehozásának DNS-ébe beépítsük.
  • Innovációs modellek - Ne korlátozzuk a vállalkozói tevékenységet az újonnan alapított vállalatokra, hanem foglalkozzunk a vállalkozáson belüli modellekkel és olyan fogalmakkal, mint az innovációs ökoszisztémák, a nyílt innováció vagy a vállalaton belüli együttműködési modellek.
  • Vállalkozásalapítás - Egy vállalat (start-up) alapítási folyamatának elemzése, tervezése és aktív részvétele, a tényleges értéket képviselő javaslatok megvalósítását segítő ötletek létrehozásának értékének megértése.
  • Babson College - A program a Babson College-mal együttműködésben zajlik, amely a Financial Times rangsorai szerint a világ legjobb vállalkozói programjait kínálja.
  • EAE Entrepreneur - EAE Lab az EAE Barcelona üzleti inkubátorháza, amely biztosítja Önnek a szükséges erőforrásokat, finanszírozást, útmutatást és környezetet a versenyelőnyök azonosításához és üzleti ötleteinek kidolgozásához.

Belépők

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések