Keystone logo
ECOS Language School

ECOS Language School

ECOS Language School

Bevezetés

Leydis több éves tanári tapasztalattal rendelkezik. 1998 -ban kezdett tanárként dolgozni, 2003 óta pedig spanyolul tanít.

Végtelen energiája, megbízhatósága, fegyelmezett munkához való hozzáállása és elkötelezett természete miatt Leydis nyelviskolánk vezető szelleme.

Leydis spanyol nyelv iránti szeretete kreatív óráin keresztül világítja meg a diákokat a világ minden szegletéből.

2014 decemberében Kolumbiába utaztam, és három hónapig iskolába jártam. E nyelvi tartózkodás alatt ismertem meg és tanultam megbecsülni Leydist tanárként és emberként. Miután visszatértem Svájcba, Leydis Skype -on keresztül tovább utasított. Ezeken a leckéken keresztül folyamatosan fejlődött a spanyol nyelvem, és úgy döntöttem, hogy 2016 februárjában három hétre visszautazom Cartagenába.

Leydis egy ideje azzal a gondolattal játszott, hogy saját nyelviskolát nyit. Az egyik leckét követő beszélgetés során mesélt nekem ezekről a tervekről. Lelkesedésével teljesen megnyert, és úgy döntöttünk, új nyelviskolát indítunk. Leydis korábbi spanyol tanítványaként Cartagenában tudom, mi teszi a kiváló iskolát.

2016 júniusában béreltünk egy épületet, majd egy hónappal később átalakítottuk, hogy megfeleljen iskolánk követelményeinek.

2016 decemberében még ideálisabb épületet találtunk jelenlegi helyünkön. 2017 áprilisában költöztünk be, és a felújítás 2018 februárjáig tartott; addig a lehető legegyszerűbben folytak az órák. Mindenkinek kihívást jelentett, pero vale la Pena!

Helyszínek

 • Cartagena

  Cartagena, Kolumbia

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések