Keystone logo
© BIMM University
Edinburgh Napier University

Edinburgh Napier University

Edinburgh Napier University

Bevezetés

Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a különbséget tevők otthona - egy vállalkozó szellemű és innovatív, nemzetközileg elismert közösség, amely páratlan hallgatói tanulási tapasztalattal rendelkezik.

Több mint 300 alap- és posztgraduális képzéssel és közel 20,000 hallgatóval több mint 140 országból, akik az edinburgh-i egyetemen, online és a partneregyetemeken tanulnak világszerte, értelmes, különbséget jelentő oktatást és kutatást nyújtunk egy gyorsan változó világ számára.

Előremutató intézményként kivételes karrierlehetőséget kínálunk mind a professzionális szolgáltatásokat nyújtó kollégáknak, mind a világszínvonalú kutatást és oktatást végző egyetemi oktatóknak.

Támogatjuk az ambíciót, elismerjük az eredményeket, és minden egyes munkatársunkban ösztönözzük az innovációt. Bármi legyen is az Ön feladata, az Edinburgh Napiernél dolgozni több mint munka, ez egy fejlődéssel és jutalommal teli jövő.

Nagyszerű helyszín

Edinburgh-ban három kampuszunk van, amelyek fejlett létesítményeket kínálnak a tanuláshoz, oktatáshoz és kutatáshoz. Az Edinburgh Napier egy ikonikus, virágzó városban és egy lenyűgöző, ambiciózus, előremutató gondolkodású országban található, és remek hely az élethez, a munkához és a tanuláshoz.Tudományos és kutatási kiválóság Az Edinburgh Napier öt nemzetközi fókuszú iskolából áll, amelyek mindegyike elkötelezett a tudományos hírnevünk növelése, a kiváló, személyre szabott hallgatói élmény biztosítása, valamint az innováció, a vállalkozás és az állampolgárság fejlesztése mellett.

Értékek és stratégia

"Víziónk meggyőző: vállalkozó szellemű és innovatív közösséggé válni, amely nemzetközileg is elismert, és a diákok számára páratlan tanulási élményt nyújt."
Andrea Nolan professzor, igazgató és rektorhelyettes.

Környezeti fenntarthatóság

Az Edinburgh Napier Egyetemet a People and Planet University League 2021 & 2022 a környezeti fenntarthatóság és etika terén a legjobb skóciai egyetemnek nevezte. 2021 . Tudja meg, mit teszünk azért, hogy 2030-ra elérjük a nettó szén-dioxid-kibocsátás nulláját működésünkben.

A mi történelmünk

Ma már több mint 19,500 diáknak ad otthont több mint 140 országból, először 1964-ben fogadtunk 800 diákot a Napier Műszaki Főiskolán. Történetünk azonban John Napier, a 16. századi briliáns matematikus és filozófus idejére nyúlik vissza, akiről a nevünket kaptuk.

Campus jellemzői

Három campusunk van Edinburgh-szerte, amelyek a legkorszerűbb lehetőségeket kínálják a tanuláshoz és a kutatáshoz. Mindegyik könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és sokszínű, nemzetközi, együttműködő közösségeknek ad otthont.

Craiglockhart Campus

A Business School otthona, a Craiglockhart campus ötvözi a régit és az újat. Az Edinburgh-re néző, vonzó területen elhelyezkedő létesítmények között 200 és 400 férőhelyes előadótermek, valamint nyelvi és multimédiás laborok találhatók.

Merchiston Campus

Mérnöki és épített környezet, számítástechnika és kreatív iparágak hallgatói a Merchistonnál tanulnak. Itt található a Jack Kilby Computing Centre, az Edinburgh Napier Students' Association, egy számítógépes játéklabor, egy szerkesztőség, TV-, rádió- és fotóstúdiók, valamint hangszigetelt, ipari szabványnak megfelelő zenei stúdiók.

Sighthill Campus

Sighthill campusunk több mint 5000 diákot és alkalmazottat szolgál ki az Alkalmazott Tudományok Iskolában és az Egészségügyi és Szociális Care Schoolban. A létesítmények között élethű kórházi osztályok, klinikai készségek, sporttudományi laboratóriumok és [EN]GAGE sportközpontunk található.

[EN]GAGE

[EN]A GAGE a legmodernebb sportlétesítményünk, amely mindenki számára nyitva áll. Edzőteremmel, bérelhető sportcsarnokkal és fitneszórákkal az összes campusunkon friss, élénkítő és szórakoztató fitneszélményt biztosítunk.

Screen Academy Scotland

A Screen Academy Scotland Edinburgh Napier University és az Edinburgh College of Art együttműködése. Teljes gyártási és utómunkálati lehetőségeket biztosít, beleértve a vetítőtermeket, az Avid Media Composer programcsomagokat, a Pro Tool programcsomagokat, a szinkroncsomagot és a korszerű kameraberendezéseket.

Helyszín bérlés

Campusaink alkalmasak esküvők, találkozók és céges rendezvények lebonyolítására. Nyári szállást és speciális, ipari szabványos berendezésekhez való hozzáférést is kínálunk.

Könyvtárak és örökséggyűjtemények

Három könyvtárunk több millió online forrást, könyveket és kényelmes tanulási helyeket kínál – számítógépekkel, kölcsönözhető laptopokkal és éjjel-nappal elérhető hozzáféréssel. Kiemelkedő Örökség-gyűjteményeink feltárják, elmagyarázzák Edinburgh és azon túli kulturális történetét, és foglalkoznak vele.

  Vízumkövetelmények

  Ha az Európai Unión (EU), az Európai Gazdasági Térségen (EGT) vagy Svájcon kívülről érkezik tanulni Edinburgh Napier University , általában vízumra lesz szüksége. Forduljon tanácsért a vízumfolyamathoz vagy a programon belüli támogatásért, amíg Ön diák.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Különféle ösztöndíjak, ösztöndíjak és ösztöndíjak állnak rendelkezésünkre Edinburgh Napier University folytatott tanulmányainak támogatására. Az adott díj jogosultsági kritériumaitól függően finanszírozhatják a megélhetési költségeket, a gyermekgondozási költségeket, a tandíjat vagy egy adott projektet, amely előnyös az Ön tanulmányi és személyes fejlődése szempontjából.

  Jelenlegi tanuló?

  A jelenlegi hallgatók számos támogatáshoz férhetnek hozzá a Skót Finanszírozási Tanácstól, az egyetemi finanszírozástól és a jótékonysági adományozóktól.

  Rangsorok

  Az Edinburgh Napier az első számú modern egyetem Skóciában (THE World University Rankings 2024). Emellett négy egymást követő évben az első számú edinburghi egyetemnek választottak minket a hallgatói elégedettség tekintetében (NSS 2020, 2021, 2022 és 2023), és mi vagyunk a legjobb skót modern egyetem a kutatási teljesítmény és kutatási hatás tekintetében (REF 2021). Mi is az 5 legjobb brit modern egyetem közé tartozunk a karrierlehetőségek számára (Guardian University Guide 2024).

  Why study at Edinburgh Napier University</p>

  Ambiciózus, innovatív és befogadó egyetem vagyunk Skócia nyüzsgő fővárosában. Minden kurzusunkat a vállalkozásokkal és az iparral egyeztetve alakítottuk ki, hogy a sikerhez szükséges tudományos és gyakorlati készségeket biztosítsuk.

  • Mi vagyunk az első számú egyetem Edinburgh-ban a hallgatói elégedettség szempontjából
  • Mi vagyunk a tíz legjobb modern egyetem az Egyesült Királyságban a Times/Sunday Times Good University Guide-ban
  • Számítástechnika, kriminológia, angol nyelv és ápolónő szakon az első számú modern egyetemnek számítunk az Egyesült Királyságban (ST GUG 2023)
  • Az Egyesült Királyság legjobb öt modern egyeteme között vagyunk: kommunikáció és médiatudomány, dráma, tánc és filmművészet. Az információs rendszerek és menedzsment, a jog és a gépészet területén is
  • A Guardian University Guide emellett megadja nekünk az Egyesült Királyság első öt filmgyártását, fényképezését és újságírását (GUG 2023) is.
  • Nemzetközileg elismertek vagyunk: a 2019-es QS Stars nemzetközi egyetemi rangsorban oktatásunk minőségét, nemzetközivé válását és foglalkoztathatóságát hivatalosan is elismerték, az egyetem minden kategóriában öt csillagot, összességében pedig négy csillagot ért el.
  • 2015-ben elnyertük a Queen's Anniversary Prize-t a famérnökség, a fenntartható építés és a fatudomány területén végzett nemzetközileg is elismert munkánkért. Ez az Egyesült Királyság felsőoktatási szektorának legrangosabb díja a kutatásnak az üzleti életre, az iparra, a környezetre és a társadalomra gyakorolt hatásáért – nemzeti és nemzetközi szinten. Ez volt a Mérnöki és Épített Környezeti Iskolánk második győzelme egy korábbi siker után.
  • Egyetemistáink 95,7%-a és posztgraduális hallgatóink 96,7%-a dolgozik vagy tovább tanul a diploma megszerzése után 15 hónappal (HESA 2017/18)
  • Kutatásaink több mint fele „világvezető” vagy „nemzetközileg kiváló” minősítést kapott a 2014-es Research Excellence Framework (REF) szerint.
  • Több mint 500 induló diákvállalatot támogattunk, és a Biggar Economics jelentése szerint a legsikeresebb egyetem Skóciában végzett végzett vállalkozások és induló vállalkozások számára.
  • 2014-ben ünnepeltük a tanulás 50. évfordulóját, 1964-ben Napier Technical College néven nyitottuk meg kapuit.
  • Craiglockharti campusunk ad otthont a War Poets Collectionnek, amely Siegfried Sassoon és Wilfred Owen műveinek állít emléket, akik az első világháború alatt találkoztak ott.
  • A jól ismert diplomások közé tartozik Catriona Shearer, a BBC műsorszolgáltatója, David Eustace és Colin Baxter fotósok, a Commonwealth Games ezüstérmes Lynsey Sharp és Lynne Ramsay filmrendező.

  </p>

  Az Edinburgh Napier három díjat kapott a „felsőoktatási Oscar-gálán”

  A széles körben „felsőoktatási Oscar-díjnak” nevezett THE Awards több száz pályaművet von be az Egyesült Királyságból és az Ír Köztársaságból, és elismeri a tudományos és szakmai szolgáltatások teljes skáláját.

  Egyetlen skót egyetemet sem jelöltek be több kategóriában az idei, a tanévet lefedő kiadásban, a Strathclyde-i Egyetem is három helyezést ért el.

  Campus élet és felszereltség

  Discover the life that awaits you as an Edinburgh Napier student

  Live and study in the beating heart of the Scottish capital, and revel in its pulsating nightlife. Develop your skills in world-class facilities, across three innovative campuses. Settle into your comfortable, stylish, and safe accommodation. Learn about our comprehensive student support.

  Hozzáférhető

  We are committed to making our campuses accessible for all. Find out about our campus accessibility for disabled people, carers, and wheelchair users.

  Edinburgh Napier University’s official online shop for clothing and accessories

  We have a range of exciting products and designs that reflect the Napier energy and style. All profits generated will go back into the University to directly support our students through the hardship and scholarship funds.

  Accommodation

  Edinburgh Napier currently houses 1,240 students over three sites in and around the city centre. Our accommodation is affordable, modern and supported by a dedicated team of University staff.

  Helyszínek

  • Edinburgh

   9 Sighthill Court, Edinburgh , EH11 4BN, Edinburgh

  Kérdések