Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Bevezetés

Kiválóság az oktatásban, kéznél van

Helyezze el az életét, és hamarosan végezzen diplomát rugalmas és elérhető gyorsított és 100% -ban online posztgraduális kurzusainkkal.

A társadalmat gazdagító oktatás

Az Edith Cowan Egyetem egy fiatal és progresszív egyetem, amely jó hírnevet képvisel a kiváló oktatás területén. Legfeljebb öt csillagot kapunk a tanítás minőségéért 12 éven át.

Az oktatás minőségével és a hallgatói tapasztalatokkal kapcsolatos hírnevünk azon produktív kapcsolatokra épül, amelyek a hallgatóinkkal és az iparral, a kormányzattal, a közösségekkel és az öregdiákokkal vannak; a tudás megosztása mindenki javára.

1902-ben, Claremont Tanári Főiskolaként alapítva, több mint 100 éve a tanárképzés élvonalában vagyunk. Egyetemen alapítottuk 1991-ben, a hallgatók on-campuson online és online tanulmányokat folytattak, és most az új gyorsított tanulmányi modellünkben - az ECU Accelerated Online-ban. Ma már több mint 30.000 egyetemi és posztgraduális hallgatónk van, és közel 5500 hallgatónk valamilyen minőségben online tanul.

Az ECU hallgatói és diplomái a világ legjobbjai közé tartoznak, sokan fontos szerepet töltenek be a társadalomban. Kiemelkedő eredményeiket Ausztrália egész területén és nemzetközi szinten elismerik díjak, ösztöndíjak és díjak révén.

Örökségünk és értékeink

Az ECU-t Edith Dircksey Cowan, az első nő választotta az ausztrál parlamentbe. Életét annak a hitnek szentelte, hogy az oktatás kulcsa a növekedésnek, a változásnak és a társadalmi fejlődésnek. Ez az életünk átalakításának és a társadalom gazdagításának célja az oktatás és a kutatás révén.

Mindent, amit az ECU-nál teszünk, az alábbi értékeink alátámasztják:

 • Integritás - etikus, becsületes és tisztességes
 • Tisztelet - mások véleményének és értékeinek figyelembevétele
 • Racionális vizsgálat - bizonyítékok és érvelés motiválta
 • Személyes kiválóság - a legmagasabb szintű személyes és szakmai színvonal bemutatása

Miért tanuljon az ECU-n?

100% Online

Tanfolyamainkat 100% -ban online szállítják, campus kötelezettségvállalások nélkül, és úgy tervezték, hogy hozzáférhetőek és könnyen kezelhetők legyenek, így egyensúlyba hozhatják a tanulmányokat a munka és a magánéletükkel.

Felgyorsult

Végezzen diplomát és haladjon tovább a karrierednél, mint a hagyományos részidős tanulási lehetőségek.Oktatási minőség

A Jó Egyetemek Útmutatója az öt csillagot az oktatás minőségére sorolta 13 éven át - ez az egyetlen ausztráliai állami egyetem, amely ilyen következetesen magas szintű jóváhagyást ért el a tanítási minőség területén.

Hallgatói tapasztalat

Öt egymást követő évben Ausztrália legmagasabb rangú állami egyetemeként szerepel a hallgatói tapasztalatok alapján (Minőségi mutatók a tanuláshoz és tanításhoz, 2020).

Tanulói támogatás

Kap tudományos támogatást és visszajelzést az oktatóitól, valamint egy dedikált hallgatói siker-tanácsadótól, hogy támogassák Önt az összes nem tudományos tanulmányi kérdéssel.

Legyen szakember

Használja ki a lehetőséget és szakosodjon az Ön érdeklődési körén, és szakértővé váljon a saját területén.


ECU Online

Online tanulás

Mindenki másképp tanul

Időbe telhet, hogy megtaláljuk az Ön számára a legjobb tanulmányi módszert. Talán hatékonyabban fog tanulni, ha a tanulmányt harapásméretű darabokra osztja, nem pedig hosszú ülésekre. A tanulmányt az agy számára legmegfelelőbb időpontokban is ütemezheti, akár kora reggel, akár este.

Készítsen és tervezzen

A tervezés kötelező, különösen a forgalmas hetekben. A fizikai tervező segít mindent áttekintve látni. Hasznos könyvjelölni az alapvető erőforrásokat, és előre megrendelni a tankönyveket, a webes erőforrásokat és a notebookokat, hogy megkezdése előtt megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobban felkészült-e. Ha van tankönyve, akkor rendelje meg korán, és keressen időt arra, hogy bejelentkezzen a tanulási környezetbe a tanulmányi időszak kezdete előtt, hogy megtanulja, hogyan működik minden.

Mondja el barátainak és családtagjainak

Tájékoztassa a barátokat és a családot a tanulás iránti elkötelezettségéről. Ha elmondta másoknak a céljait, ezek segíthetnek motiválni, és segít, ha nem szükséges mondani az alkalmi társadalmi elkötelezettséget, ha szükséges, az értékelés befejezéséhez.

Távolítson el időt, amikor szüksége van rá

A kutatások azt sugallják, hogy a tanulás közbeni rendszeres szünetek lehetnek a kulcsa a kreativitásnak és a tanulásnak. Az, hogy sok kötelezettségvállalást kiegyensúlyozottan áll, fontos az állásleállás, mert segíthet koncentrálni a tanulás során. Legyen szó sétáról, csevegésről barátommal vagy valamilyen testmozgásról, szánjon időt arra, hogy újrainduljon és feltöltődjön.

Vegye fel a kapcsolatot a hallgatói sikeres tanácsadóval

Telefonon vagy e-mailben kérdéseivel vagy aggályaival felveheti a kapcsolatot a dedikált Student Sikeres Tanácsadóval. Rendszeres kapcsolatfelvétel a sikeres tanácsadóval segíthet motiválni. Ha bármikor felmerül olyan kérdése, amelyre nem tudnak válaszolni, megtalálják a legjobb embert, aki segíthet. Ne felejtse el, hogy az online tanulás nem azt jelenti, hogy egyedül tanul.

Helyszínek

 • Perth

  Perth, Ausztrália

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Programok

     Kérdések