Keystone logo
Educons Univerzitet

Educons Univerzitet

Educons Univerzitet

Bevezetés

Az Educons Egyetem együttműködik a külföldi felsőoktatási intézményekkel, amelyek regionális és nemzetközi szinten egyaránt hozzájárulnak a tudomány és az egyetemi oktatás fejlődéséhez. A Educons University 2008-as alapítása óta teljes mértékben elkötelezett a partnerintézményeivel való nemzetközi együttműködés létrehozása, fejlesztése és javítása mellett. Figyelembe véve a benne rejlő lehetőségeket, az Educons University az elkövetkező öt évben, 2016-tól 2020-ig, a világ felé nyitottság hagyományának folytatását, tevékenységeinek fokozását és a kitűzött célok megvalósítását tervezi, amelyek további fejlődést eredményeznek egy nemzetközi színtéren, különösen a hallgatók, a tudományos és az adminisztratív személyzet cseréje tekintetében.

Az Educons Egyetem 11 karból áll, amelyekből 8 integrált, és amelyek közül 3 jogi személy. Az integrált része az egyetem 3500 diák, 134 alkalmazott, a központ a tudományos kutatás, a hallgató kollégiumi kapacitású 100, a modern biotechnológiai labor engedélyezett elemzésére élelmiszer, mezőgazdasági termék és az állati élelmiszerek (GMO elemzés ), valamint a talaj, az üledékek és az iszap kémiai vizsgálatára.

Az Educons University küldetése a hagyományos és innovatív oktatás funkcionális szintézisének biztosítása , amely lehetővé teszi hallgatói számára, hogy alkalmazható ismereteket és fokozatokat szerezzenek a jövő számára, amelyet a társadalmi folyamatok globális és multidiszciplináris megközelítése jellemez. Célunk, hogy elősegítsük hallgatónk kreativitását és önállóságát, vállalkozói képességeit, innovatív gondolkodását, a problémamegoldás új megközelítését és a kutatás-orientált gondolkodásmódot.

A jövőnk jövőképe azon a tényen alapul, hogy a délkelet- és kelet-európai régió társadalmai változások közepette zajlanak, és a demokratikus civil társadalom felé vezető reform és átmenet folyamatában a jogállamiság és a magántulajdon által uralt piacgazdaság alapszik. .

Helyszínek

  • Sremska Kamenica

    Vojvode Putnika,87, 21208, Sremska Kamenica

    Programok

    Kérdések