Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Bevezetés

Az Egas Moniz elismert kiválósága és innovációja a felsőoktatásban. Az ISO 9001:2008 szabványnak megfelelő minősítésnek köszönhetően az egészségügyi szakemberek képzésére összpontosítunk, és az egészségügyi ellátás révén a helyi közösségbe erősen beágyazott társadalmi felelősségvállalás központja vagyunk.

Az Egas Moniz elmúlt években elért tudományos teljesítménye a tudományos produkció mennyisége, hatása és minősége, a kutatási termelés által beérkezett szabadalmi kérelmek és idézetek száma, az interneten megjelent oldalak száma, valamint a közösségi hálózatokon elhelyezett visszamutató hivatkozások és említések száma alapján oda vezetett, hogy 1. helyezést ér el a SCIMAGO-rangsorban a portugál magánintézmények között.

Növekszik az Egas Moniz nemzetközi hallgatóinak száma, akik nemcsak európaiak, hanem latin-amerikai, közel-keleti, ázsiai és afrikaiak is. A nemzetközi hallgatók fogadása mellett az Egas Moniz befektetett oktatói testületének nemzetközivé tételébe, nemzetközi professzorokat alkalmazva alap- és posztgraduális tanulmányokhoz. Tevékenységünket több mint 400 magasan képzett professzor támogatja.

A nemzetközivé válásról alkotott elképzelésünk azon az akaraton alapul, hogy a nemzetközi felsőoktatásban releváns erővé váljunk. Csúcsminőségű egyetemi rezidenciánk, amely az egyetemen található, kiváló felszereltséggel, biztosítja, hogy intézményünk minden feltételt biztosítson egy nemzetközi hallgató boldogulásához.

Az egészségügyi ellátásban kiemeljük Fogászati Klinikánkat és Állatorvosi Klinikánkat, mindkettő az egyetemen, valamint az Almada Egyetemi Klinikánkat, a Setúbal Egyetemi Klinikánkat és a Sesimbra Ápoló Otthont. Mindezeket a lehetőségeket arra használják, hogy jelentősen javítsák a hallgató tanulását, és kiegészítsék a több intramurális oktatási, kutatási, szimulációs és klinikai ismeretekkel foglalkozó laboratóriumot, valamint az összes olyan extramurális létesítményt, amelyen diákjaink részt vesznek, hogy gyakorlati tapasztalataikat egy igazi munkahelyen szerezhessék meg. környezet.

Tanulmányi terveink között szerepel a korszerű pedagógiai módszertan, amelyben a hallgatók aktív szerepet vállalnak saját tanulásukban. Pedagógiai javaslatunkat az összes rendelkezésre álló modern e-learning eszköz támasztja alá, mind a tanuláshoz, mind az értékeléshez.

Pedagógiai javaslatunk, bár igényes, a munka és a magánélet összeegyeztetését, a szabadidő tiszteletben tartását és a különböző területeken a tananyag gazdagításának megbecsülését foglalja magában, lehetővé téve ezzel, hogy a leendő szaktudású, érzékenységű szakemberek nyugodt és egészséges környezetben szerezhessenek helyet.

Előre is köszönjük bizalmát, és szeretettel várjuk Önt.

Campus jellemzői

A Monte de Caparicában (Almada tanács) egy körülbelül 5 hektáros campuson található két intézmény alapképzések, mesterképzések, integrált mesterképzések, posztgraduális diplomák széles és változatos skáláját kínálja az egészségügy területén. és Törvényszéki Tudomány. Körülbelül 2500 diákunk és 200 tanárunk van. Oktatóink minőségébe és képzettségébe, valamint a létesítményekbe és felszereltségbe való befektetés az EGAS MONIZ-t végzettek képzettségi szintjén is meglátszik.

Az EGAS MONIZ folyamatosan törekszik arra, hogy a tanárok és a diákok számára minden szükséges eszközt rendelkezésre bocsátson a jó teljesítményhez, és ezt közvetlen felelősségünknek is vállaljuk. Ezzel növelhetjük az iskolai sikerességet és a végzettek foglalkoztathatóságát. Ezen a szinten említhetjük például a Könyvtárat és az általa kínált számos szolgáltatást a felhasználóknak, valamint az Office for Insertion in Active Life - GIVA-t.

A hallgatók kényelmét és jó közérzetét az egyetemen található támogató szolgáltatások kiválósága biztosítja, mint például étkezést biztosító büfék, játszótér, edzőterem, szórakozási és szabadidős terek, másolóközpont, könyvesbolt, diákegyesületek létesítményei, valamint orvosi és pszichológiai támogatásként. Az EGAS MONIZ 211 szobával rendelkező egyetemi rezidenciával is rendelkezik az egyetemen azon hallgatók számára, akik nem laknak a közelben.

Az EGAS MONIZ küldetése és víziója révén a hallgatók tanítási-tanulási eleme mellett két fő pillérre épül:

 • A tudás bővítése kutatáson, fejlesztésen és innováción keresztül az Egas Moniz Interdiszciplináris Kutatóközpontjában (CiiEM).
 • Tudásának és egyetemi kutatásainak alkalmazásával, egészségügyi szolgáltatások nyújtásával és egyebekkel kapcsolódva a közösséghez, diplomájával szorosan összekapcsolva.

  Belépők

  Ki pályázhat?

  Az intézményi vetélkedő jelöltjei:

  • Középiskolai képzéssel vagy jogilag azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezők, akik felvételi vizsgát tettek a felsőoktatásba.
  • Külföldi középiskolai képzésben részt vevők és a 20-A. sz. törvényerejű rendelet 20-A. 296-A / 98, szeptember 25. Ezeknek a jelölteknek egy középiskolával együtt tanulmányaik folytatásához egyenértékűséget kell kérniük, majd a kijelölt egyenértékűség után a DGES telephelyére kell menniük, hogy a felvételi vizsgák helyettesítését kérjék, a 20-A. cikken keresztül.

  A különverseny jelöltjei:

  • 23 év felett.
  • Egyetemre járt hallgatók (tanfolyamváltás, áthelyezés vagy visszalépés).
  • Felsőfokú, középfokú és technológiai szakirányú diplomával rendelkezők.

  A különleges rendszer jelöltjei:

  • Portugál diplomáciai misszió külföldön.
  • Portugál külföldi ösztöndíjasok vagy kormánytisztviselők külföldön.
  • A portugál fegyveres erők tisztjei.
  • PALOP tagok.
  • Portugáliában akkreditált külföldi diplomáciai képviselet.
  • Nagy teljesítményű sportolók.
  • Kelet-Timorról.

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Kérdések