Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Bevezetés

Az észt informatikai College

A Észt Information Technology College a vezető IT intézmény alkalmazott felsőoktatási Észtországban. Mi teszi az IT College különlegessé, hogy az oktatók, hogy mind a területen dolgozó szakemberek - minden harmadik az előadók érkeznek IT cégek és vállalati vagy állami IT-részlegek.

Az erősségek észt IT Kollégium alapuló éves oktatási és fejlesztési munka a mi hálózati magasan képzett és tapasztalt szakemberek az észt IKT ipar, a harmadik szektor és a tudományos világ.

Ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott tudás alapú tanítás és gyakorlat orientált képzés, informatikai College nagyon szorosan együtt a két alapító egyetemek, valamint az IKT-ipar Észtországban. Jó szomszédok észt IT College Tallinn University of Technology és Tallinn Technológiai Park Tehnopol. Az oktatás informatikai College gazdagítja a nemzetközi együttműködés és hálózatépítés több mint húsz felsőoktatási partnerek a különböző európai országokban.

Küldetés

A College`s küldetése, hogy a legjobb alkalmazott informatikai oktatás a régióban, amely egyesíti a high-tech know-how és a gyakorlati igényeket az információs társadalom, miközben tengelye fejlődését.

Észt IT College egy non-profit felsőoktatási intézmény (UAS - University of Applied Sciences), 2000-ben létrehozott, amelynek az észt Information Technology Foundation (EITF). Alapítói EITF mutatják egyedülálló magán-állami partnerség az országban - ezek a következők: az állami által képviselt észt Minisztérium Oktatási és Kutatási két legnagyobb észt egyetem - Tallinn University of Technology és a Tartui Egyetem és a magánszektor által képviselt észt Telecom és társulási Informatikai és Távközlési.

Alapítvány és az együttműködés

A tulajdonos az IT College, az észt Information Technology Foundation hozta létre, az Észt Köztársaság (képviselő az Oktatási Minisztérium és a kutatás), a Tartui Egyetem, a Tallinn University of Technology, AS Eesti Telekom, és az észt Egyesület Informatikai és Távközlési.

A főszponzor a College SPSS, Sybase, Swedbank, a Svéd Üzleti Fejlesztési Ügynökség NUTEK, az Oracle és a Microsoft, hanem TeliaSonerát. A testület fogadja jelentősen hozzájárult a Hewlett-Packard, Elion, a Cisco Systems és EMT.

Az együttműködés a Cisco Systems, a Microsoft és az Oracle magában nemzetközi tanúsítási programok Cisco Hálózati Akadémia (CCNP és CCNA), Microsoft IT Akadémia és az MSDN AA és az Oracle Akadémiai kezdeményezés.

Az észt Information Technology Foundation (EITF) Célja, hogy segítse a felkészülés a magasan képzett informatikai szakemberek és támogassa az információs és kommunikációs technológiával kapcsolatos fejlesztési Észtországban. Ezekre a célokra létrehozott alapítvány és kezeli az észt IT Kollégium és adminsters a nemzeti támogatási program az IKT a felsőoktatásban "Tiger Egyetemen."

Helyszínek

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Kérdések